Etsimme Santasport Finland Oy:lle uutta toimitusjohtajaa

Rekry on auki 5.5.2024 asti.

Toimitusjohtaja

Etsimme Santasport Finland Oy:lle uutta toimitusjohtajaa.

Oletko johtaja, joka rakennat yhteistyöllä, osaamisella ja käytännönläheisellä otteella kannattavaa liiketoimintaa? Haluaisitko työskennellä upeassa vaaramaisemassa keskellä Lappia kaupungin sykkeen läheisyydessä?

Olet kenties tehnyt työtäsi matkailun tai myynnin parissa, sinulla on tuntemusta urheilu- ja liikuntamaailmasta ja olet saavuttanut hyviä tuloksia ja onnistumisia yhdessä tiimisi kanssa. Voit olla myös muulta toimialalta, kunhan sinulla on kokemusta ja näyttöjä liiketoimintaosaamisesta ja yhteistyötä rakentavasta johtamisesta. Arvostamme ideoivaa otetta ja kykyä toimia kansainvälisissä verkostoissa. Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto, erinomainen suomen kielen taito ja käytät sujuvasti myös englantia.

50 ammattilaisen tiimi odottaa johtajaa, joka tuo osaamisellaan ja persoonallaan innostavaa ja iloista tekemisen meininkiä. Teemme tiivistä yhteistyötä Santasport Lapin Urheiluopiston kanssa ja kehitämme koko aluetta yhdeksi Lapin tunnetuimmaksi vapaa-ajan ja matkailun keskukseksi.

Työssä on erinomaiset puitteet toimia merkityksellisten asioiden parissa liikunnan ja urheilun, upeiden ammattilaisten ja lappilaisen luonnon rauhan ympäröimänä. Olisiko tämä unelmiesi työ?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen p. 040 849 6215 ja Santasport Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Määttä p. 040 701 3595. Hae paikkaa 5.5.2024 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV ja palkkatoivomus.

Hae tehtävään

Santasport Finland Oy

Koulutuskuntayhtymä Redun omistama Santasport -kokonaisuus tarjoaa laadukasta liikunta-, urheilu- ja hyvinvointialan koulutusta ja valmennusta sekä monipuolisia vapaa-ajan palveluita Rovaniemellä, Ounasvaaran upeissa maisemissa. Santasport Finland Oy tuottaa kaupallisia liikunta-, majoitus-, kokous- ja hyvinvointipalveluita sekä niihin liittyviä tapahtumia henkilöasiakkaille ja yrityksille.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia