Koronapassin käyttöönotto ja muut rajoitustoimet Santasportilla

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä on päättänyt uusista tilojen käyttöä koskevista rajoituksista kaupungissa, kestäen 31.12.2021 asti. Santasportin tilojen osalta toimenpiteitä tehdään valikoidusti joko koronapassia hyödyntämällä tai asiakasmääriä rajoittamalla. Alla yhteenveto toimenpiteistämme kaikkien tilojemme osalta.

Liikuntatilat

Koronapassia edellytetään ohjatuilla tunneilla CrossFitissa, Corestudiolla sekä ryhmäliikunnoissa. Lisäksi koronapassi tarkistetaan keilahallilla päivittäin klo 17:00 eteenpäin, sillä alue kuuluu anniskelualueen piiriin.

Muilta osin liikuntatiloihin on asetettu joko asiakasmäärärajoituksia, ennakkovarausjärjestelyjä tai muita väljentämisratkaisuja. Huomioithan, että harjoitusvuoron järjestäjä tai tapahtumanjärjestäjä voi edellyttää asiakkailtaan ja käyttäjiltään koronapassia Santasportin tiloissa erillisten ohjeiden mukaisesti.

Asiakasmäärärajoituksista johtuen, kuntosaleille ei myydä joulukuun aikana kertalippuja.

Ravintola- ja kokoustilat

Ravintola- ja kokoustilojen osalta koronapassia edellytetään päivittäin klo 17:00 eteenpäin alakerran Buusti Deli & Lounge -ravintolassa sekä tilausravintola Havukkakodassa. Koronapassi on käytössä myös Lappi Areenan ravintoloissa niiden aukioloaikana.

Yläkerran Puhti -ravintolaan koronapassin edellytystä ei ole anniskelun puuttumisen vuoksi. Ravintolassa on kuitenkin rajattu asiakaspaikkoja 75 prosenttiin kokonaiskapasiteetista, minkä lisäksi ryhmien ruokailuja toteutetaan porrastetusti.

Kokoustiloissa pätevät Rovaniemen kaupungin määrittämät kokoontumisrajoitukset, joilta voi kuitenkin välttyä, mikäli kokouksen järjestäjä edellyttää osallistujiltaan koronapassia.

Majoittuvat asiakkaat & muut huomiot

Santasportilla useamman päivän ajan majoittuville asiakkaille voidaan jakaa vastaanotosta tarpeen mukaan rannekkeita, joiden myötä koronapassia ei tarvitse joka kerta erikseen tarkistaa esimerkiksi talon ravintolassa asioidessa. Majoittumiseen itsessään ei edellytetä koronapassia.

Yleisenä huomiona; koronapassia voidaan vaatia myös muissa Santasportin tiloissa erillisten tapahtumien tai kokousten yhteydessä tapahtumanjärjestäjän toimesta. Santasportilla koronapassia ei tarkisteta kuitenkaan alle 16-vuotiailta.

Koronapassi- ja rajoitustoimenpiteet ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Ohjeita koronapassin käyttöön

Koronapassin saamisen edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos tai todistus sairastetusta koronavirustaudista.

Saapuessasi Santasportille tilaan, jossa koronapassi tarkistetaan, suosittelemme lataamaan koronapassin etukäteen Omakannasta. Koronapassin voi vaihtoehtoisesti myös tulostaa paperisena. Pidäthän mukanasi myös kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia