Painonnoston ohjaajakoulutus Santasportilla 16.-17.11.

Painonnostoliitto järjestää yhteistyössä Santasport Lapin Urheiluopiston kanssa Painonnoston ohjaajakoulutuksen (PNOK1) Santasportin voimapajassa 16.-17.11.2019. Kyseinen koulutus on suunnattu eri lajien fysiikkavalmentajille, valmentajille, valmennuksen opiskelijoille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Koulutuksessa opetellaan olympianostojen ja niitä tukevien levytankotekniikoiden perusteet ja nuorten voimaharjoittelun tavoitteet. 

Koulutus soveltuu kaikille muiden lajien ohjaajille, valmentajille sekä urheilijoille, jotka haluavat oppia painonnostoa. Lisäksi koulutus on hyvä ensimmäinen askel valmentajan polulla myös seurojen painonnostokouluohjaajille. 

Liikunta-alan tuleville ammattilaisille koulutus sopii lasten ja nuorten työharjoittelun tai fysiologian ja biomekaniikan kurssien yhteyteen. Samalla sinulla on mahdollisuus edetä valmentajanpolulla ja saada hyväksi luettua opintopisteitä valmentajan taso I ja II koulutuksista ja näin erikoistua painonnostovalmentajaksi. 

Koulutuspaikkana toimii erinomaiset painonnoston harjoitustilat omaava Santasport Lapin Urheiluopisto Rovaniemellä, jonne pääsee kätevästi junalla tai lentäen (etäisyydet: Lentoasemalta opistolle n. 10km ja juna-asemalta opistolle n. 4km). 

Hinta sisältää majoituksen pe-su täysihoidolla Santasportin SportHotellissa. Voit osallistua kurssille myös ilman majoitusta. Koulutus itsessään kestää kaksi päivää alkaen lauantaina klo 8:30 ja päättyen sunnuntaina n. 16:30.

Koulutus sisältää:

  • Neljä käytännön harjoitusta sekä luentoja
  • Levytankoharjoittelun tavoitteet aloittelijoille, nuorille ja muiden lajien voimaharjoitteluun
  • Perustiedot painonnostoon ja sen harjoitteluun
  • Käytännönharjoitteina perusteet olympianostoihin ja niitä tukeviin levytankoharjoitteisiin: kyykky, etukyykky, rinnalleveto, ylöstyöntö, työntö, valakyykky ja tempaus

Maksuvaihtoehdoissa:

  • Painonnostokoulutus ilmoittautuminen 395,00€ (sis. majoituksen täysihoidolla pe-su SportHotellissa)
  • Opiskelijahinta 316,00€ (opiskelijakortista kuva osoitteeseen: koulutus@painonnosto.fi)
  • Alennushinta ilman aterioita tai majoitusta 355,50€
  • Alennushinta ilman aterioita ja majoitusta 295,00€
  • Jäsenhinta painonnostoseuroille 295,00€

Ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoja:

Juuso Toivola

Lapin Urheiluopiston yhdyshenkilö

juuso.toivola@santasport.fi

+358 40 710 6362


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia