Päivitetyt rajoitustoimet Santasportilla 31.1.2022 asti

Valtioneuvosto on päättänyt rajoittaa koronapassin käyttöä alueellisten rajoitusten lisäksi kestäen 31.1.2022 asti. Uusien ohjeistusten myötä Santasport on päivittänyt omia toimenpiteitään ja alta näet yhteenvedon uusista toimenpiteistä kaikkien tilojemme osalta.

Päivitetty 12.1.2022

Liikuntatilat

Liikuntatiloihin on asetettu tilakohtaisia asiakasmäärärajoituksia sekä ennakkovarausjärjestelyjä, jotta pystymme turvaamaan jokaiselle asiakkaalle riittävän tilan liikkumiseen. Ennakkovarauskäytännöistä tiedotetaan jäsenasiakkaita erikseen. Asiakasmäärärajoituksista johtuen, kuntosaleille ei myydä kertalippuja rajoitusten voimassa ollessa.

Huomioithan, että harjoitusvuoron järjestäjä tai tapahtumanjärjestäjä voi edellyttää asiakkailtaan ja käyttäjiltään myös muita lisätoimenpiteitä Santasportin tiloissa erillisten ohjeiden mukaisesti.

 

Ravintola- ja kokoustilat

Ravintoloiden osalta koronapassin käyttöä on niin ikään rajoitettu, eikä sitä kysytä Santasportin ravintoloissa nykyisten rajoitusten ollessa voimassa. Ravintoloissa on rajattu asiakaspaikkoja 75 prosenttiin kokonaiskapasiteetista ja tehty muita väljentämisratkaisuja, minkä lisäksi ryhmien ruokailuja toteutetaan porrastetusti.

Ravintolat ovat avoinna päivittäin klo 18:00 asti.

Kokoustiloissa pätevät terveysviranomaisten määrittämät kokoontumisrajoitukset, joista ei voi poiketa koronapassilla.

 

 


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia