Santa Open Airilla vähäiset vaikutukset Santasportin toimintoihin 19.-20.8.

Tulevana viikonloppuna Lappi Areenalla järjestettävällä Santa Open Air -festivaalilla ei juurikaan ole vaikutusta Santasportin toimintoihin 19.-20.8. välisenä aikana. Ainoat vaikutukset kohdistuvat Lappi Areenan CrossFit-salin sekä harjoitushallien käyttäjille.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Santa Open Air -festivaali käynnistyy perjantaina Lappi Areenan kisahallissa, kun Jonne Aaron astuu festarit avaavana artistina lavalle klo 17:30. Festivaalit keskittyvät siis pelkästään kisahallin puolelle, joten Lappi Areenan molemmat harjoitushallit ovat normaalissa käytössä koko viikonlopun ajan.

Poikkeuksena jäähalleihin, Lappi Areenan CrossFit-sali on poissa käytöstä perjantain ja lauantain ajan, eikä Santasportin puoleisesta sivuovesta ole myöskään kulkua kyseisen tapahtuman aikana. Lappi Areenan pääovi toimii festarikävijöiden kulkureittinä, joten harjoitushallien käyttäjät pääsevät kulkemaan jäävuoroille sairaalan puoleiselta välitasanteelta.

Festivaaleilla ei ole myöskään vaikutusta autojen pysäköintiin, sillä sekä Lappi Areenan takaa löytyvät parkkialueet että Santasportin pysäköintipaikat ovat asiakkaiden käytössä normaalisti. Lappi Areenan pääsisäänkäynnin edustalta löytyvät parkkitilat ovat kuitenkin pois käytöstä. Tapahtumat areenalla käynnistyvät molempina päivinä klo 17:30, joten sen ympärillä ja ilta-aikaan voi esiintyä liikennettä normaalia enemmän.

Santasportilla tapahtuviin toimintoihin ja palveluihin festivaaleilla ei ole vaikutusta.

Lisätietoa tapahtumasta


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia