Santasport Finland Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Mika Kulmala

Santasport Finland Oy:n toimitusjohtaja Mika Kulmala siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Kulmala toimi yhtiön toimitusjohtajana kesäkuusta 2020 lähtien.

–Kiitämme Mikaa hänen tekemästään hyvästä työstä Santasport Finland Oy:n palveluksessa. Toimitusjohtajan rooli Santasport-kokonaisuudessa on viime vuosina muuttunut merkittävästi useiden syiden vuoksi, ja siksi olemme yhteisymmärryksessä päätyneet nyt tehtyyn ratkaisuun, hallituksen puheenjohtaja Antti Määttä toteaa.

–Lähes neljän vuoden monivivahteinen urakka on loppusuorallaan. Vaikeiden koronavuosien jälkeen yhtiön tuloskunto on skarpattu erinomaiselle tasolle. Liikevaihto on noussut yli 6 miljoonaan euroon ja vuosina 2022–2023 olemme tehneet voittoa yhteensä 1,1 miljoonaa euroa. Kiitos tästä kuuluu luonnollisesti tyytyväisille asiakkaille ja erityisesti mainiolle Santasportin henkilöstölle, Kulmala jatkaa.

Yhtiön hallitus käsittelee uuden toimitusjohtajan valintaa kevään 2024 aikana. Santasport Finland Oy on koulutuskuntayhtymä REDU:n omistama yritys, jonka toimialana ovat matkailu- ja liikuntapalvelut. Lisäksi yhtiö tuottaa sisäisiä palveluja Santasport Lapin Urheiluopistolle.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia