Santasport liikuttaa lapsia ja nuoria uusin tuulin

Kesän ryhmät käynnistyvät viikolla 23

Lasten ja nuorten liikuntaa ollaan kehittämässä kovaa vauhtia ja uudistukset pääsevät esille tulevana syksynä, kun lasten ja nuorten liikunnan malli käynnistyy uusilla toimintamuodoilla.

Tarkoituksena on monipuolistaa, laajentaa sekä uudelleen organisoitua lasten ja nuorten palveluiden osalta. Moniurheilukoulu tunnetaan jatkossa nimellä Santasport Lasten ja nuorten liikunta, jonka alta löydät kaikki lasten ja nuorten harrastusryhmät.

Tämän kehityksen toivotaan tuovan selkeyttä lapsille ja nuorille suunnattujen palvelujen toimintoihin, joita ovat muun muassa viikkoryhmät, kurssit sekä leirit. Jatkossa tulet löytämään kaikki lapsille ja nuorille suunnatut toiminnot keskitetysti nettisivuiltamme.

Toiveita kuunneltu

Lapset ja nuoret ovat liikkuneet innostuneesti Santasportin erilaisissa viikkoryhmissä, kursseilla ja leireillä. Kiinnostus toimintoja kohtaan on kasvanut viimeisten vuosien aikana huimasti, joten pyrimme Santasportilla vastaamaan tähän kasvavaan tarpeeseen liikuttaa monipuolisesti alueemme lapsia ja nuoria innostavalla otteella.

Olemme saaneet paljon toiveita sekä ideoita siitä, minkä suuntaista toimintaa nykyajan lapset ja nuoret toivoisivat ja pyrkineet vastaamaan näihin toiveisiin mahdollisimman hyvin esimerkiksi tarjoamalla uusia ryhmiä ja lajeja kokeiltavaksi. Vanhat tutut ryhmät, kuten voimistelu-, taito- & trampparyhmät ja uintiryhmät jatkavat edelleen toimintaansa tuttuun tapaan.

Syksy tuo mukanaan uusia lajeja

Tulevana syksynä Santasportin lasten ja nuorten liikuntaryhmien kirjo kasvaa, kun mukaan tulee Sportmix-ryhmät, palloiluryhmät sekä lumilajiryhmä. Sportmix-ryhmissä pääsee nimensä mukaisesti kokeilemaan useita eri lajeja vaihtelevasti, palloiluryhmissä keskitytään monipuolisesti erilaisiin palloilulajeihin ammattitaitoisten ohjaajien johdolla ja lumilajiryhmässä touhutaan monipuolisesti erilaisten lumilajien merkeissä.

Sportmixiä ja palloilua on mahdollista päästä kokeilemaan jo tulevana kesänä, kun Santasport järjestää kesäkursseja uusista toiminnoista taito- & tramppa- sekä taito- & parkour-ryhmien ohella.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja tutustumaan toimintaamme!

Lasten ja nuorten liikunta kesä 2021


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia