Santasport rakentamaan Salpausselän kisoista sportisti parempaa tapahtumaa

Rovaniemellä sijaitseva urheilun ja hyvinvoinnin keskus Santasport on sopinut yhteistyöstä Salpausselän kisojen kanssa.

 

Yhtenä kisojen pääyhteistyökumppanina toimiva Santasport haluaa olla mukana rakentamassa Lahden maailmancupista urheilullisesti merkittävämpää tapahtumaa erityisesti tänä vuonna, urheilun ollessa täydessä keskiössä.

”Salpausselän kisoilla on tänä vuonna erityinen urheilullinen huomioarvo rikkonaisen maailmancup-kauden vuoksi. Useat maajoukkueet ovat valmistautuneet tähän kauteen meillä Santasportilla, joten on hienoa olla mukana palvelemassa urheilijoita myös yhdessä suurimmista hiihtolajien tapahtumista.”, Santasportin myynti- ja markkinointipäällikkö Jari Laitakari kertoo.

Santasport järjesti viime syksynä kansainvälisille hiihtomaajoukkueille turvalliseksi rakennettuja FIS-kuplia, jotka mahdollistivat urheilijoiden valmistautumisen kisakauteen turvallisissa ensilumen olosuhteissa. Santasport saikin joukkueilta erityisiä kiitoksia onnistuneista järjestelyistä.

”Henkilökuntamme osaaminen ja sitoutuminen vastuullisuuteen olivat merkittävässä roolissa harjoittelukuplan onnistumisessa. Sitä samaa vastuullisuuden tunnetta haluamme tuoda esille myös tulevana viikonloppuna Lahdessa.”, Laitakari jatkaa.

Santasportin kannalta kumppanuus Salpausselän kisojen kanssa on uuden toimintastrategian mukaista tunnettuuden ja tietoisuuden lisäämistä Rovaniemellä sijaitsevasta leirikohteesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista kansainvälisille hiihtojoukkueille.

”Vaikka yleisöä ei tällä kertaa paikan päällä Lahdessa olekaan, niin tapahtuma saavuttaa siitä huolimatta miljoonayleisön ja pääsemme sitä kautta oikean kohderyhmän tietoisuuteen.”, Laitakari päättää.

Myös Suomen Hiihtoliiton puolelta iloittiin osapuolten välille syntyneestä kumppanuudesta.

”On todella hienoa, että Santasport liittyi Salpausselän kisojen kumppanijoukkoon. On ilo olla mahdollistamassa suomalaisen huipputuotteen, Santasportin, esille nostamista kansainvälisen median kautta. Haemme joukkoomme juuri tällaisia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään Salppurin tuoman mahtavan medianäkyvyyden hyväkseen, iloitsee Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia