Tietoa ensilumenladun kausihuiveista

ensilumenlatuhuivit

Ensilumenladun käyttöön oikeuttavat kausihuivit kaudella 2023.

Ensilumen kausi on herättänyt Rovaniemellä tänä vuonna poikkeuksellisen paljon kiinnostusta hiihtoharrastajien keskuudessa. Tilanne on tuonut eteen myös positiivisen ongelman, sillä latumaksun ostajia on ollut enemmän, mitä osasimme arvioida huivien tilaushetkellä.

Olemme reagoineet tilanteeseen tiistaista alkaen, antamalla kausimaksun maksaneille vihreitä huiveja sen jälkeen, kun tälle vuodelle tilatut sinivalkoiset huivit on myyty loppuun. Saamamme palautteen perusteella, asia on aiheuttanut erimielisyyksiä ladun käyttäjien keskuudessa eilen tiistaina.

Koska asia on vielä tuore, haluamme selventää tässä kohtaa ladun käyttöoikeutta.

Ensilumenladulla on oikeus hiihtää kausimaksun maksettua tämänvuotisilla sinivalkoisilla huiveilla sekä vihreillä huiveilla, jotka on otettu lisänä tiistaista alkaen käyttöön. Latua on oikeus käyttää myös päiväkohtaisella lipulla, joka on ostettavissa erikseen. Muistutamme myös, että ensilumenladun käyttöä valvovat erilliset latuvalvojat, jotka pitävät huolen hiihtäjien oikeuksista.

Ounasvaaran ensilumenlatu on ollut täydessä mitassaan viime viikon torstaista lähtien, mikä tarkoittaa sitä, että yhdyslatu hiihtostadionin ja Santasportin välille on valmistunut ja käyttökunnossa.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia