Tomi Meriläinen Santasport Lapin Urheiluopiston rehtoriksi

Santasport Lapin Urheiluopiston uudeksi rehtoriksi on valittu kuusamolainen Tomi Meriläinen.

Opiskelijat lukevat luentomateriaalia luentosalissa.

Kuusamon lukion rehtori, liikuntatieteiden maisteri Tomi Meriläinen on valittu Santasport Lapin Urheiluopiston uudeksi rehtoriksi. Valinta suoritettiin Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDUn hallituksen kokouksessa keskiviikkona.

Koulutuspuoli on vahva osa Santasport-kokonaisuutta ammatillisine peruskoulutuksineen sekä monipuolisine lisä- ja täydennyskoulutuksineen, ja siinä rehtorin rooli on olla ennen kaikkea opetuksen ja koulutuksen johtaja.

Meriläisellä on laaja-alainen rehtorikokemus sekä vahvaa kokemusta urheilun ja liikunnan erilaisissa verkostoissa. Hän on toiminut muun muassa Kuusamon kaupungin edustajana Vuokatti-Rukan olympiavalmennuskeskuksen ohjausryhmässä.

Kuusamon lukio kuuluu vastaavalla tavalla Vuokatti-Ruka urheiluakatemian oppilaitosverkostoon, kuten Santasport Lapin Urheiluopisto Lapin urheiluakatemiaan.

Tehtävän alkamisesta sovitaan tarkemmin vielä Meriläisen kanssa. Tavoitteena on, että Meriläinen pääsee mukaan juuri käynnistyvään koko Santasportia koskevaan strategiatyöhön, jossa määritellään muun muassa linjaukset tulevaisuuden toimintaa varten. Santasport-kokonaisuuden strategiatyötä johtaa toimitusjohtaja Mika Kulmala.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia