Jalkapallo

Urheilun kuningaslajia ympärivuotisesti Rovaniemellä

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa ympärivuotiset olosuhteet jalkapalloon. Urheiluopistolla on pihapiirissään oma täysimittainen jalkapallokenttä sekä jalkapallohalli, Ounashalli, jotka tarjoavat harjoitustilat jalkapalloon ympärivuotisesti. Molemmilla kentillä on tekonurmialusta.

Lapin parhaat olosuhteet jalkapalloilulle

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet jalkapalloiluun vuoden ympäri tekonurmella varustettujen jalkapallokentän ja jalkapallohallin muodossa. Jalkapalloilijat tarvitsevat lajiharjoitteluun kuitenkin muutakin, joten Santasport Lapin Urheiluopistossa on myös monipuoliset oheisharjoittelu- ja palvelumahdollisuudet. Urheiluhallista löytyvät kaikki tarvittavat kentät, vuonna 2016 uusittu juoksurata, lihashuoltotilat sekä tilat ja välineet monipuoliseen paino- ja kuntosaliharjoitteluun. Myöskään futsalin harrastajia ei ole unohdettu, sillä lajin harjoitteluun, otteluihin ja turnauksiin voidaan käyttää urheiluhallin kenttiä.

Tilat ja välineistö

  • Ympärivuotinen urheiluhalli
  • Tekonurmella varustettu jalkapallokenttä
  • Juoksurata ja lihashuoltotilat
  • Välineet monipuoliseen paino- ja kuntosaliharjoitteluun

Lisätiedot


Vesa Tauriainen

Jalkapallon lajivastaava

vesa.tauriainen@santasport.fi

Puh. 040 710 6344

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää yhteistyössä lajiliittojen ja seurojen kanssa eri lajien valmennusleirejä, tapahtumia sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta. Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Koulutustoiminta

Järjestämme valmennus- ja valmentajakoulutuksia sekä kursseja yhteistyössä Suomen Palloliiton sekä paikallisten jalkapalloseurojen kanssa. Syventäessään koulutustaan jalkapallovalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämälle valmentajan ammattitutkinnolle (VAT) sekä jalkapallovalmennukseen painottuva AMK-liikunnanohjaajakoulutus.

Lajileirit

Tarjoamme lajin vaatimat puitteet sekä monipuoliset oheisharjoitustilat niin paikallisille seuroille kuin harjoitus- ja pelileireillekin. Valmennuksen tukipalveluina tarjoamme taito-, psyykkistä- ja ravintovalmennusta, fysioterapiaa sekä monipuolisia testausmahdollisuuksia. Leirien yhteyteen on mahdollista järjestää myös harjoituspelejä paikallisten jalkapallo- ja futsalseurojen kanssa.

Kumppanuudet

Teemme yhteistyötä valmennus- sekä koulutustoiminnoissa Suomen Palloliiton kanssa. Olli-Pekka Piisilä vastaa poikien Yläkouluvalmennuksesta, joka on myös osa Pohjois-Suomen aluevalmennusta. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Rovaniemen Palloseuran kanssa valmennus- ja koulutustoiminnoissa. Poikien ja tyttöjen akatemiatoiminnoissa hyödynnämme RoPS:n asiantuntijapalveluita.