Välinevuokraus

Vuokraa urheiluvälineet kätevästi

Vuokraa meiltä urheiluvälineet kätevästi hauskaa ulkoiluelämystä varten. Olipa mielessäsi sitten polkupyöräily metsän siimeksessä, frisbeegolf tai lumikenkäily, meiltä löydät tarvitsemasi välineet vuodenajasta riippumatta. Kauttamme saat myös varusteet sisäliikuntaan.

Urheiluvälineet ja vaatteet sisä- ja ulkoliikuntaan

Santasportin vuokraamosta saat käyttöösi välineet omatoimiseen ulkoiluun lähimaastossa ja vähän kauempanakin. Polkupyörällä polkaiset kätevästi parin kilometrin päähän Rovaniemen keskustaan, ja talvella lumikengät vievät seikkailulle Ounasvaaran lumisiin metsiin. Meiltä voi myös ostaa tai vuokrata vaatteita ja välineitä liikuntapalveluidemme käyttöön, esim. uimahousut ja -puvut, uimalasit sekä tarvikkeet ja vaatteet kuntosalille. 

Yhteystiedot

Tiedustelut vastaanotosta

info@santasport.fi
puh. 020 798 4202

Ryhmävaraukset myyntipalvelusta

sales@santasport.fi
puh. 020 798 4222

Hinnasto

Kesäaktiviteetit

Polkupyörä (8h)
20 €
Fatbike (3h)
30 €
Fatbike (1 päivä/8h)
50 €
Fatbike (seuraava päivä)
30 €
Kävelysauvat (8h)
20 €
Frisbeegolf-setti (3 kiekkoa, kartta + tuloskortti)
10 € (+ pantti)

Talviaktiviteetit

Maastohiihtosetti/lumikengät (3h)
15 €
Maastohiihtosetti/lumikengät (1 päivä/8h)
30 €
Maastohiihtosetti/lumikengät (seuraavat päivät)
10 €/päivä
Liukulumikengät (3h)
20 €
Liukulumikengät (1 päivä/8h)
35 €
Pulkat (8h)
10 €

Liiku ympäri vuoden

Frisbee-golf maali metsässä.

Kiireetöntä yhdessäoloa

Nauti kiireettömästä yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa esimerkiksi pelaamalla frisbeegolfia luonnossa. Meiltä saat kätevästi niin kiekot, kartat kuin tuloskortitkin.

Kaksi henkilöä ajaa fatbikellä metsäisessä maisemassa.

Vauhdikkaita seikkailuja

Voit esimerkiksi vuokrata polkupyörän tai fatbiken ja viilettää luonnon siimeksessä pyörät suhisten. Talvisiin seikkailuihin meiltä löytyy esimerkiksi pulkkia ja liukulumikenkiä.

Lähikuva hiihtäjän suksista ladulla.

Liiku luonnossa

Ounasvaaran luonnosta voit nauttia sekä kesällä että talvella. Kun lumi peittää maat ja mannut, voit esimerkiksi vuokrata tarvikkeet maastohiihtoon tai vaikkapa lumikenkäilyyn.

Sauvoja ja lumikenkiä välinevuokraamon seinällä

Laaja välinevalikoima

Välinevuokraamossamme on laaja välinevalikoima. Meiltä voit ostaa tai vuokrata vaatteita ja välineitä liikuntapalveluissamme, kuten kylpylässä tai kuntosalissa, käytettäväksi.

Outdoor aktiviteetit

Ounasvaaran luonnonkauniissa ympäristössä on paljon ulkoilumahdollisuuksia. Lumen tullessa lenkkipolut muuttuvat hiihtoladuiksi, kun taas fatbikella pyöräily luonnistuu vuoden ympäri.

Lue lisää