Corestudio

Tervetuloa uuteen kehoosi

Corestudio on rovaniemeläinen liikuntastudio, joka on erikoistunut pilatesmenetelmään. Pilateksen lisäksi meiltä löytyy myös muita tehokkaita kehonhallinta- ja huoltotunteja. Tuntitarjontamme koostuu erilaisista ja eritasoisista tunneista, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikentasoisille liikkujille.

Pilates venyttää ja voimistaa lihaksia lempeästi

Tuntitarjontamme koostuu erilaisista ja eritasoisista tunneista, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaiken tasoisille liikkujille. Tunneillamme yhdistyy vanha viisaus ja viimeisin tutkimustieto kehon toiminnasta. Ohjausta tarjoamme pienryhmissä, yksilöohjauksena sekä räätälöityinä paketteina mm. yrityksille ja urheiluseuroille.

Lyhyesti Pilates-menetelmän historiasta

Saksalais-amerikkalainen Joseph Pilates loi nimeään kantavan kehonhallintatekniikan sata vuotta sitten ja kehitti sitä koko elämänsä ajan – työ, jota hänen seuraajansa ovat jatkaneet tarmokkaasti. Alun perin Contrology-nimellä tunnettu kuntoilumuoto perustuu osin itämaisiin liikuntamuotoihin, kuten joogaan, sekä länsimaisen kuntoilun perinteeseen.

Aukioloajat

Studio aukeaa 15 min ennen tuntien alkua.

Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi
corestudio@santasport.fi

LUE LISÄÄ CORESTUDION OMILTA SIVUILTA

Aloita Pilates-harjoittelu

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottopyyntö, leveä

Saara Viren

Pilatesohjaaja, liikunnanohjaaja

etunimi.sukunimi@santasport.fi

Puh. 040 710 6376

Pilatesta monessa muodossa

Tuntitarjontamme koostuu erilaisista ja eritasoisista tunneista, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaiken tasoisille liikkujille. Monipuolisesta tuntikalenterista löytyy haastetta myös kokeneelle pilates-harrastajalle.

Starttikurssit

Ennen pilates- ja laitepilates-harjoittelun aloittamista käytävällä starttikursseilla opit metodien perusmenetelmät ja aloitat harjoittelun oikealla otteella.