Peruutus- ja varausehdot

Majoitus 2019

Yksittäisvaraukset

Huonehinta

Majoitushinta sisältää aamiaisen, kuntosalin, aamu-uinnin sekä kylpylän käytön yleisövuoroilla
Huoneisiin sisäänkirjautuminen alkaa saapumispäivänä klo 15:00. Huoneesta tulee uloskirjautua lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

Lemmikit

Santasportin Kammi -hostelhuoneissa on saatavilla lemmikkihuoneita, lisätietoja saat myyntipalvelusta: sales@santasport.fi / puh. 020 798 4222.

Maksu- ja peruutusehdot

Veloitus tapahtuu yhteislaskulla joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla tai erikseen sovittaessa laskuttamalla.
Huonevarauksen voi peruuttaa veloituksetta saapumispäivään klo 18:00 mennessä.
Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä huoneesta veloitetaan ensimmäisen vuorokauden maksu.
Ryhmävarauksissa (yli 10 henkilöä) peruutusehdot ja hinnat sovitaan erikseen ryhmäkohtaisesti varauksen yhteydessä.

Varattu henkilömäärä 1 – 20, Veloitukseton peruutus 14 vrk, 50% Veloitus – , 100% Veloitus 13 – 0 vrk

Varattu henkilömäärä 21 – 50, Veloitukseton peruutus 30 vrk, 50% Veloitus 29 – 14 vrk, 100% Veloitus 13 – 0 vrk

Varattu henkilömäärä 51 – , Veloitukseton peruutus 2 kk, 50% Veloitus 60 – 21 vrk, 100% Veloitus 20 – 0 vrk

ennen varauksen alkua.

Suurempien ryhmien kohdalla varausehdoista sovitaan erikseen.

Santasportin oikeus purkaa sopimus

Mikäli asiakas ei noudata varaus-, peruutus-, ja maksuehtoja, Santasport Lapin Urheiluopistolla on oikeus katsoa varaus peruuntuneeksi ja sopimus puretuksi. Santasport Lapin Urheiluopistolla tai Santasport Finland Oy:llä on oikeus purkaa sopimus tai keskeyttää palvelun suorittaminen mikäli ylivoimainen este, kuten tulipalo, luonnonmullistus, viranomaisten toimenpide, lakko tai muu näihin verrattava ennalta arvaamaton ja Santasport Lapin Urheiluopistosta riippumaton tapahtuma estää tai olennaisesti vaikeuttaa palvelun toteuttamista. Jos sopimus puretaan, asiakkaalle on palautettava koko maksettu hinta, ja jos palvelun suorittaminen keskeytetään, toteutumatonta osaa vastaava hinta. Santasportin on viipymättä ilmoitettava asiakkaalle esteestä, jonka vuoksi palvelua ei toteuteta.

Huomautukset ja riitojen ratkaisu

Asiakas on velvollinen tekemään välittömästi Santasportille tai tämän edustajalle huomautuksen mahdollisista puutteista, jotka voidaan korjata jo palvelun käytön aikana. Muut huomautukset, joita ei olisi voitu korjata palvelun käytön aikana, on tehtävä kirjallisesti Santasportille viimeistään 14 vrk kuluttua palvelun käytön päättymisestä. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla.

Tilavaraukset 2019

Yleiset säännöt

Varaukset kuuluvat tarjoilut ja muut palvelut sovitaan ennen tilaisuuden alkua myynnin tai vastaanoton kanssa. Vuokratiloihin ei saa tuoda omia äänentoistolaitteita. Tiloissa olevia Av-laitteita tulee käyttää ohjeistuksen mukaan. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa sille varatuilla paikoilla.

Omien juomien ja ruokien nauttiminen on kielletty. Santasport toimittaa tarjoilut saunakabinettiin ja muihin tiloihin tilauksen mukaisesti – tiloissa on A-oikeudet. Mikäli varauksen aikana saunakabinetissa tarjoillaan alkoholijuomia, on kaikkien tilassa olevien todistettava täysi-ikäisyys sitä pyydettäessä.

Santasportilla on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle. Tilaaja vastaa mahdollisista varauksen keskeytyksestä tai tilan tyhjennyksestä aiheutuvista lisäkuluista.

Vahingonteot ja lisäsiivous

Vuokratilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (irtoroskat roskakoreissa, pullot koreissa tai kerättynä jne.)

Maksaminen

Tilavarausten veloitus tapahtuu joko paikan päällä (käteinen/luottokortti) tai erikseen sovittaessa laskuttamalla. Maksukäytäntötapa on sovittava erikseen varausvaiheessa. Laskutusvaihtoehtoon tarvitaan voimassaoleva laskutussopimus.

Peruutusehdot

Tilavarauksen voi peruuttaa veloituksetta 7 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Mikäli peruutus tapahtuu 3-7 vrk ennen varauksen alkamisajankohtaa, veloitetaan 50% tilauksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 3 vrk ennen varauksen alkamisajankohtaa, veloitetaan koko varauksen arvo.

Jos tilavarauksessa on ravintolatarjoiluja, peruutus on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Alle 7vrk ennen tilaisuutta peruutetuista tarjoiluista peritään 50% tarjoilujen hinnasta.

Santasport Lapin Urheiluopisto / Santasport Finland Oy pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Huomautukset ja riitojen ratkaisu

Asiakas on velvollinen tekemään välittömästi Santasport Finland Oy:lle tai tämän edustajalle huomautuksen mahdollisista puutteista, jotta ne voidaan korjata jo palvelun käytön aikana.

 

Varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Ryhmävaraukset sekä leirit ja kurssit.

Sopimuksen syntyminen

Nämä varausehdot koskevat niitä asiakkaita, joiden kanssa ei ole solmittu erillistä Santasport Lapin Urheiluopiston tai Santasport Finland Oy:n ja asiakkaan välistä peruutusehtoja sisältävää sopimusta.

Sopimus syntyy ja nämä ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun ehdot ovat olleet asiakkaan saatavilla. Santasport sitoutuu tarjoamaan tarjouksessa mainitut tilatut palvelut, kun tilaaja on toimittanut tilausvahvistuksen ja laskutustiedot asianmukaisesti täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään 7 vrk vahvistuksen jälkeen.

Ryhmävarauksia koskevat erityisehdot

Ryhmien veloitus tapahtuu yhteislaskulla joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla tai erikseen sovittaessa laskuttamalla.

Pyydämme lähettämään majoittuvien ryhmien nimilistan, huonejaon ja tilaisuuden ohjelman sähköpostitse viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkamista. Majoittuminen huoneisiin tapahtuu tulopäivänä alkaen klo 15.00 ja huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.