Peruutus- ja varausehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa sekä Santasport Finland Oy:lle, että Santasport Lapin Urheiluopistolle tehtyihin varauksiin. Mikäli varausvaiheessa asiakkaalle on toimitettu näistä peruutusehdoista poikkeava ehto, on aina varauksen yhteydessä toimitettu ehto voimassa.

Majoitus

Yksittäisvaraukset

Huonehinta

Majoitushinta sisältää varausvahvistuksessa ilmoitetut palvelut.
Huoneisiin sisäänkirjautuminen alkaa saapumispäivänä klo 15:00. Huoneesta tulee uloskirjautua lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

Lemmikit

Santasportin Kammi -hostel huoneissa on saatavilla myös lemmikkihuoneita erillisveloituksesta, lisätietoja saat myyntipalvelusta: sales@santasport.fi / puh. 020 798 4222.

Maksu- ja peruutusehdot**

Veloitus tapahtuu yhteislaskulla varausvaiheessa, paikan päällä käteisellä tai luottokortilla tai erikseen sovittaessa laskuttamalla.

Ennakkoon maksetut varaukset:

–  Ennakkoon maksettu varaus on vahvistettu varaus ja sillä ei ole muutos- tai peruutusoikeutta, ellei tuotteessa ole selkeästi muuta mainittu.

Alennuskoodilla tehdyt varaukset:

–  Alennuskoodilla tehdyillä varauksilla tarkoitetaan niitä varauksia, joissa on varauksen tekovaiheessa käytetty alennus- tai kampanjakoodia. Mikäli varaus on maksettu varauksen yhteydessä, noudatetaan kohdan ”Ennakkoon maksetut varaukset” -ehtoja.

–  Huonevarauksen voi peruuttaa veloituksetta 14vrk ennen saapumista. Tämän jälkeen peruuttamattomista ja/tai käyttämättömistä huoneista veloitetaan varauksen kokonaisarvo.

Muut varaukset:

–  Ellei muuta voida katsota sovitun, noudatetaan alla olevaa peruutusehtoa. Poikkeuksena ryhmävaraukset, joissa noudatetaan kohtaa ”Ryhmävaraukset”.

–  Huonevarauksen voi peruuttaa veloituksetta saapumispäivään klo 18:00 mennessä.
Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä huoneesta veloitetaan ensimmäisen vuorokauden maksu.

Ryhmävarauksissa (yli 10 henkilöä) peruutusehdot alla olevan mukaisesti:

Varattu henkilömäärä 1 – 20
Veloitukseton peruutus 14 vrk*, 100% Veloitus 13 – 0 vrk*.

Varattu henkilömäärä 21 – 50
Veloitukseton peruutus 30 vrk*, 50% Veloitus 29 – 14 vrk*, 100% Veloitus 13 – 0 vrk*

Varattu henkilömäärä yli 50
Veloitukseton peruutus 2 kk*, 50% Veloitus 60 – 21 vrk*, 100% Veloitus 20 – 0 vrk*

 Ryhmävarauksissa sovelletaan lisäksi erityisehtoja, jotka ovat tämän asiakirjan lopussa.

*) ennen varauksen alkua.
**) Matkanjärjestäjäasiakkaille erilliset peruutusehdot.

Suurempien ryhmien kohdalla varausehdoista sovitaan erikseen.
Santasport.fi sivuilta varatun majoituksen yhteydessä ostettuihin lisäpalveluihin sovelletaan majoituksen peruustus- ja maksuehtoa.

Aukioloajat

Palveluidemme kaikki aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme tai facebookista osoitteista:
www.santasport.fi/aukioloajat
www.facebook.com/Santasport

Santasportin oikeus purkaa sopimus

Mikäli asiakas ei noudata varaus-, peruutus-, ja maksuehtoja, Santasportilla on oikeus katsoa varaus peruuntuneeksi ja sopimus puretuksi. Santasportilla on oikeus purkaa sopimus tai keskeyttää palvelun suorittaminen, mikäli ylivoimainen este, kuten tulipalo, luonnonmullistus, viranomaisten toimenpide, lakko tai muu näihin verrattava ennalta arvaamaton ja Santasportista riippumaton tapahtuma estää tai olennaisesti vaikeuttaa palvelun toteuttamista. Jos sopimus puretaan, asiakkaalle on palautettava koko maksettu hinta, ja jos palvelun suorittaminen keskeytetään, toteutumatonta osaa vastaava hinta. Santasportin on viipymättä ilmoitettava asiakkaalle esteestä, jonka vuoksi palvelua ei toteuteta.

Huomautukset ja riitojen ratkaisu

Asiakas on velvollinen tekemään välittömästi Santasportille tai tämän edustajalle huomautuksen mahdollisista puutteista, jotka voidaan korjata jo palvelun käytön aikana. Muut huomautukset, joita ei olisi voitu korjata palvelun käytön aikana, on tehtävä kirjallisesti Santasportille viimeistään 14 vrk kuluttua palvelun käytön päättymisestä. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla.

 

Kokous- ja liikuntatilat

Yleiset säännöt

Varaukseen kuuluvat tarjoilut ja muut palvelut sovitaan ennen tilaisuuden alkua myynnin tai vastaanoton kanssa. Vuokratiloihin ei saa tuoda omia äänentoistolaitteita. Tiloissa olevia laitteita tulee käyttää ohjeistuksen mukaan. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa sille varatuilla paikoilla.

Omien juomien ja ruokien nauttiminen on kielletty. Santasport toimittaa tarjoilut kokoustiloihin tilauksen mukaisesti – tiloissa on A-oikeudet. Mikäli varauksen aikana kokoustilassa (esim. saunakabinetti, Havukkakota) tarjoillaan alkoholijuomia, on kaikkien tilassa olevien todistettava täysi-ikäisyys sitä pyydettäessä.

Santasportilla on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle. Tilaaja vastaa mahdollisista varauksen keskeytyksestä tai tilan tyhjennyksestä aiheutuvista lisäkuluista.

Vahingonteot ja lisäsiivous

Vuokratilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (irtoroskat roskakoreissa, pullot koreissa tai kerättynä jne.)

Maksaminen

Tilavarausten veloitus tapahtuu yhteislaskulla joko paikan päällä (käteinen/luottokortti) tai erikseen sovittaessa laskuttamalla. Maksukäytäntötapa on sovittava erikseen varausvaiheessa. Laskutusvaihtoehtoon tarvitaan voimassa oleva laskutussopimus.

Peruutusehdot

Tilavarauksen voi peruuttaa veloituksetta 7 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Mikäli peruutus tapahtuu 3-7 vrk ennen varauksen alkamisajankohtaa, veloitetaan 50% tilauksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu alle 3 vrk ennen varauksen alkamisajankohtaa, veloitetaan koko varauksen arvo.

Ravintolapalveluiden osalta peruutus on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Alle 7vrk ennen tilaisuutta peruutetuista tarjoiluista peritään 50% tarjoilujen hinnasta.

Santasport Lapin Urheiluopisto / Santasport Finland Oy pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Huomautukset ja riitojen ratkaisu

Asiakas on velvollinen tekemään välittömästi Santasport Finland Oy:lle / Santasport Lapin Urheiluopistolle tai tämän edustajalle huomautuksen mahdollisista puutteista, jotta ne voidaan korjata jo palvelun käytön aikana.

 

Muut varaukset

Ryhmävaraukset sekä leirit ja kurssit.

Sopimuksen syntyminen

Nämä varausehdot koskevat niitä asiakkaita, joiden kanssa ei ole solmittu erillistä Santasport Lapin Urheiluopiston tai Santasport Finland Oy:n ja asiakkaan välistä peruutusehtoja sisältävää sopimusta.

Sopimus syntyy ja nämä ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun ehdot ovat olleet asiakkaan saatavilla. Santasport sitoutuu tarjoamaan tarjouksessa mainitut tilatut palvelut, kun tilaaja on toimittanut tilausvahvistuksen ja laskutustiedot asianmukaisesti täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään 7 vrk vahvistuksen jälkeen.

Mikäli leiri-ilmoittautumisen tai muun vastaavan yhteydessä on ilmoitettu tästä asiakirjasta poikkeavat peruutus-/maksuehdot, ovat nuo ehdot voimassa.

Ryhmävarauksia koskevat erityisehdot

Ryhmien veloitus tapahtuu yhteislaskulla joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla tai erikseen sovittaessa laskuttamalla.

Pyydämme lähettämään majoittuvien ryhmien nimilistan, huonejaon ja tilaisuuden ohjelman sähköpostitse viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkamista. Majoittuminen huoneisiin tapahtuu tulopäivänä alkaen klo 15.00 ja huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.