Usein kysyttyä

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Tälle sivulle olemme koonneet vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Tutustu sivumme kysymyksiin ja vastauksiin – mikäli et löytänyt vastausta omaan kysymykseesi, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@santasport.fi tai puhelimitse puh. 020 798 4202

 • Miten pääsen Santasportille?

  Santasportille on hyvät kulkuyhteydet niin autolla, julkisella liikenteellä kuin kävely- ja pyöräteitäkin pitkin. Linja-autoista linja 5 kulkee Rovaniemen keskusta-Ounasrinne-keskusta väliä päivittäin, ja pysähtyy Porokadun linja-auto pysäkillä noin 200 metrin päässä Santasportista. Tarkista linja-autojen reitit ja aikataulut linkkarin nettisivuilta.

  Automatka keskustasta Santasportille (2km) taittuu noin 5 minuutissa. Kävellen matkassa menee noin 15 minuuttia, ja pyöräillen vajaa 10 minuuttia.

  Lentokenttä-Santasport sekä Joulupukin pajakylä-Santasport välimatka on noin 10km.

 • Missä on Santasportin lähin ruokakauppa?

  Lähimpään ruokakauppaan, K-Supermarket Ounasvaaraan, on n. 800 metriä. Samaisessa rakennuksessa on myös pizzeria-ravintola, R-Kioski ja apteekki.

 • Onko Santasportilla maksuttomat parkkipaikat?

  Kyllä on. Santasportin pysäköintipaikat ovat maksuttomia ja asiakkaidemme käytössä. Paikoitustilaa löytyy Santasportin päärakennuksen vierestä niin Hiihtomajantien puolelta kuin Ounashallin puoleltakin. Paikoitustilaa löytyy myös Lappi Areenan vierestä.

 • Olen unohtanut/hukannut tavarani Santasportille. Mistä voin kysellä löytötavaroita?

  Ensisijaisesti löytötavaroita voit kysellä meidän vastaanotostamme. Mikäli tavaraasi ei sieltä löydy, ota yhteyttä Rovaniemen löytötavaratoimistoon. Säännöllisin väliajoin vastaanottoomme kerääntyneet löytötavarat toimitetaan sinne.

 • Mistä voin ostaa lipun kylpylään, urheiluhalliin tai kuntosalille?

  Lippuja palveluihimme voit ostaa meidän vastaanotostamme. Meillä on tarjolla lippuja aina kertalipuista vuosikortteihin. Vastaanottomme on avoinna päivittäin vuorokauden ympäri – näin pystyt ostamaan kätevästi lipun vaikkapa heti aamu-uintiin tai aamusalille. Voit ostaa myös CMS-päiväpassin vastaanotosta, päiväpassiin sisältyy CMS-kuntosalin käyttö, ryhmäliikunnat sekä kylpylä.

  Hinnasto

 • Mistä voin ostaa lipun seikkailupuisto Huimaan?

  Seikkailupuisto Huimaan voi ostaa lipun paikanpäälle mennessä itse seikkailupuisosta – Huimasta löytyy pieni toimistorakennus, jossa on lipunmyynti Huiman aukiolojen aikana.

 • Miten pääsen FunParkiin?

  Sisäliikuntapuisto FunPark on tällä hetkellä vain meillä majoittuvien henkilöiden käytössä. FunPark ei siispä ole yleisökäytössä.