Valmennuskeskus Rovaniemi

Arktinen ympäristö monipuoliseen lajivalmennukseen

Santasport Lapin Urheiluopisto on valmennuskeskus Rovaniemellä, joka järjestää yhteistyössä lajiliittojen ja seurojen kanssa eri lajien harjoitus- ja valmennusleirejä, tapahtumia sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta. Kattava palveluvalikoimamme sisältää mm. erilaiset testaukset, ravitsemusvalmennuksen sekä suoritusten analysoinnin.

Valmennuskeskus Rovaniemi – kansainvälisen tason harjoitus- ja valmennuskeskus eri lajien urheilijoille

Santasport Lapin Urheiluopisto on Rovaniemellä sijaitseva, Olympic Training Center -statuksen ansainnut valmennuskeskus, joka tarjoaa lukuisille eri lajiliitoille erinomaiset harjoittelupuitteet. Toimimme jo esimerkiksi Suomen Hiihtoliiton, Suunnistusliiton, Palloliiton, Jääkiekkoliiton, Lentopalloliiton, Ski Sport Finlandin sekä Painonnostoliiton valtakunnallisena valmennuskeskuksena. Lisäksi teemme läheistä yhteistyötä muun muassa Voimisteluliiton, Suomen Taitoluisteluliiton sekä Suomen Judoliiton kanssa.

Kun siis etsinnässä on laadukas ja monipuolinen valmennuskeskus Rovaniemellä, tutustu tarjontaamme ja tule harjoittelemaan omaa lajiasi kanssamme!

Urheiluakatemia

Santasportin alaisuudessa toimiva Lapin urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

Moniurheilukoulu

Santasport Moniurheilukoulu tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua eri lajeihin, jotta jokainen voisi löytää omansa. Urheilija valitsee eri lajeista itselleen ykköslajin, jossa pääosa harjoittelusta tapahtuu. Urheilija myös tutustuu muihin lajeihin, ja voi myös harjoitella samanaikaisesti useassa eri lajissa.