Valmennuskeskus

Arktinen ympäristö monipuoliseen lajivalmennukseen

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää yhteistyössä lajiliittojen ja seurojen kanssa eri lajien valmennusleirejä, tapahtumia sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta. Kattava palveluvalikoimamme sisältää mm. erilaiset testaukset, ravintovalmennuksen sekä suoritusten analysoinnin.

Kansainvälisen tason valmennus- ja harjoituskeskus eri lajien urheilijoille

Santasport Lapin Urheiluopisto on Olympic Training Center -statuksen saanut valmennus- ja harjoituskeskus, joka tarjoaa erinomaiset harjoittelupuitteet lukuisille lajiliitoille. Toimimme esimerkiksi Suomen Hiihtoliiton, Suunnistusliiton, Palloliiton, Jääkiekkoliiton, Lentopalloliiton, Ski Sport Finlandin sekä Painonnostoliiton valtakunnallisena valmennuskeskuksena. Lisäksi teemme läheistä yhteistyötä muun muassa Voimisteluliiton, Suomen Taitoluisteluliiton sekä Suomen Judoliiton kanssa.

Leiripaikaksi Santasport

Etkö löydä sopivaa lajileiriä? Rakennetaan sinulle yhdessä sopiva kokonaisuus

Voit myös jätttää viestin sales@santasport.fi tai soittaa puh. 020 798 4222

Urheiluakatemia

Santasportin alaisuudessa toimiva Lapin urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

Moniurheilukoulu

Santasport Moniurheilukoulu tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua eri lajeihin, jotta jokainen voisi löytää omansa. Urheilija valitsee eri lajeista itselleen ykköslajin, jossa pääosa harjoittelusta tapahtuu. Urheilija myös tutustuu muihin lajeihin, ja voi myös harjoitella samanaikaisesti useassa eri lajissa.