Valmennuskeskus Rovaniemi

Sportisti parempi huippu-urheilun keskus

Santasport Lapin Urheiluopisto on Rovaniemellä sijaitseva valmennuskeskus, joka järjestää yhteistyössä lajiliittojen ja seurojen kanssa eri lajien harjoitusleirejä, päivittäisvalmennusta, tapahtumia sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta. Laji- ja oheisharjoittelumahdollisuuksien lisäksi käytössäsi ovat kattavat asiantuntija- ja testauspalvelumme.

Santasport Olympic Training Center — kansainvälisen tason valmennuskeskus

Santasport on Olympic Training Center -statuksen omaava valmennuskeskus, joka tarjoaa lukuisille eri lajeille kansainvälisen tason harjoitteluolosuhteet. Kattavat palvelumme vastaavat niin huippu-urheilijoiden kuin nuorempienkin junioreiden tarpeisiin.

Ainutlaatuisen ja pohjoisen sijainnin myötä toimimme erityisesti talvilajien valtakunnallisena valmennuskeskuksena. Sen lisäksi noudatamme Suomen Olympiakomitean antamaa erityistehtävää, toimien valtakunnallisella tasolla taitovalmennuksen kehittäjänä.

Kun haluat mitata ja kehittää suorituskykyäsi omassa lajissa, tee se maan parhaissa olosuhteissa — Santasportilla!

Urheilijatarinat

Ilman urheilijoita ei tarvittaisi valmennuskeskusta. Santasport Lapin Urheiluopiston ovien kautta on onneksi kulkenut moni urheilija vuosien varrella. Sen takia olemme keränneet tälle sivulle heidän tarinoitaan, sillä omakohtaiset kokemukset ovat parasta tietoa muillekin.

Valmentajatarinat

Valmennusosaaminen on ollut Santasportin vahvuus jo pitkään. Tälle sivulle olemme keränneet valmennuskeskuksessamme toimivien sekä toimineiden huippuosaajien tarinoita, sillä omakohtaiset kokemukset ovat parasta tietoa muillekin.