Taitoluistelu

Erinomaiset puitteet taitoluisteluleireille

Lapin Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset puitteet taitoluisteluleirien järjestämiselle. Korkealuokkaiset oheisharjoittelu- ja luentotilat sekä ympäröivä luonto tarjoavat loistavat olosuhteet harjoittelun ja leiritoiminnan toteuttamiselle kaikissa taitoluistelun lajeissa.

Taitoluistelijan valinta Lapissa

Lapin Urheiluopistolta löytyy monipuoliseen harjoitteluun lisäksi urheiluhallin palvelut, kuntosaleja, peilisaleja sekä kylpyläpalvelut. Testausmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti, mm. valojänis, inbody sekä staattiset ja esikevennetyt hyppytestit. Leiri on mahdollista toteuttaa yhteistyössä paikallisen taitoluisteluseuran, Rovaniemen taitoluistelijoiden kanssa. Jos olet kiinnostunut järjestämään seuranne leirin Lapin Urheiluopistolla, ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme.

Tilat ja välineistö

  • Kisahalli (Lappi Areena)
  • Harjoituskaukalo
  • Äänentoisto- ja valaistustekniikka
  • Kuntosalit, kylpylä ja peilisalit oheisharjoitteluun

Taitoluisteluleirit

Taitoluistelu on monipuolinen laji, joka kehittää nopeutta, ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiota. Taitoluistelu on sekä taidetta että urheilua. Taitoluistelussa pyritään yhtä aikaa sekä teknisesti vaativaan että taiteelliseen ja musiikkia tulkitsevaan suoritukseen, jossa eri elementit kuten hypyt ja piruetit muodostavat kiinteän kokonaisuuden. Taitoluistelu on laji, jossa haasteet eivät lopu kesken. Taitoluistelu sopii kaikille, sukupuolesta riippumatta.

Santasport Lapin Urheiluopiston taitoluisteluleireillä tavoitellaan entistä parempaa henkilökohtaista suoritusta, jossa keskiössä ovat taitoluisteluvalmennus sekä tietenkin taitoluistelun hyppyjen harjoittelu. Santasportin taitoluistelukesäleirit tarjoavat haasteita ja hauskanpitoa monen ikäisille, yksin- kuin muodostelmaluisteluunkin.

Tutustu leirivalikoimaamme ja varaa paikkasi!

Lisätiedot


Anu Piltonen

Taitoluistelun lajivastaava

anu.piltonen@santasport.fi

Puh. 040 681 2299

Tulevat leirit

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Lapin Urheiluopistolta löytyy monipuoliseen harjoitteluun lisäksi urheiluhallin palvelut, kuntosaleja, peilisaleja sekä kylpyläpalvelut. Valmennuskeskus tarjoamia testausmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti, mm. valojänis, inbody sekä staattiset ja esikevennetyt hyppytestit.

Koulutustoiminta

Mahdollisuuksien mukaan järjestämme erilaista taitoluistelun koulutustoimintaa. Syventäessään koulutustaan taitoluistelijavalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämään Valmentajan ammattitutkinnon (VAT) koulutusohjelmaan.

Lajileirit

Leiri on mahdollista toteuttaa yhteistyössä paikallisen taitoluisteluseuran, Rovaniemen taitoluistelijoiden kanssa. Jos olet kiinnostunut järjestämään seuranne leirin Lapin Urheiluopistolla, ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme.

Kumppanuudet

Santasport Lapin Urheiluopisto tekee yhteistyötä Suomen Taitoluisteluliiton ja paikallisen taitoluisteluseuran Rovaniemen Taitoluistelijoiden kanssa.

Kansainvälinen kumppanimme Flexafit vierailee säännöllisesti Rovaniemellä pitämässä työpajoja, leirejä sekä valmentajaklinikoita. Voit lukea lisää toiminnastamme facebookissa FLEXAFITSantasport sekä flexafit.com

Yhteistyökumppaneiden kanssa voidaan järjestää koulutus- ja leiritoimintaa lajin harrastajille.