Kokouspäivät

Vietä inspiroiva kokouspäivä Santasportilla

Kokouspäivä Santasportilla aktivoi aivonystyröiden lisäksi koko kroppaa. Vietä luonamme päivä, joka ei välttämättä tunnu edes työnteolta!

Ideat lentoon Santasportilla!

Rytmittämällä kokouspäivää pienillä liikunnallisilla hetkillä ja yhteisellä tekemisellä, tunnelma rentoutuu, eikä uusilta ideoilta voi välttyä! Meiltä Santasportilta löydät kokoustilat, tarjoilut ja aktiviteetit kaikenlaisten kokousten ja palavereiden järjestämiseen.

Kokoustilat

 • Tilausravintola Havukka

  Havukkakota on lämmin kelokota, johon mahtuu helposti 35 vierasta kokoustamaan tai syömään. Kota on avara, mukava ja sen sydän on tulisija, joka tuo uniikin säväyksen tapahtumaan kuin tapahtumaan. Tilasta löytyy perus AV-välineistö, muistot ja kynät. Mikäli tarpeellista, tarjoamme opastusta TV:n ja videotykin käyttöön.

  Tilausravintola Havukkakota

 • Vauhti saunakabinetti

  Vauhti saunakabinetti soveltuu 25 hengen kokous- ja illanviettokäyttöön. Saunakabinetti sisältää suuren pöytäryhmän, tilavan sohva-alueen, minikeittiön, saunatilan pukuhuoneineen sekä wc:n. Tilassa on myös käytettävissä nykyaikaiset audio- ja videojärjestelmät. Vauhdissa on A-oikeudet ja mahdollisuus ruokatarjoiluun.

  Vauhti saunakabinetti

 • Klubitila

  Klubitila soveltuu noin 20 henkilön käyttöön. Tämä tunnelmallinen ja avara tila on varustettu nykyaikaisilla audio- ja videojärjestelmillä. Tilasta löytyy pöytäryhmän lisäksi minikeittiö, sohva ja takka.

  Klubitila

 • Tiera auditorio

  Tiera auditoriossa on istumapaikat 97 henkilölle, lisäpenkkien kera 120 henkilölle. Auditoriosta löytyy nykyaikaiset audio- ja videojärjestelmät. Tila sopii loistavasti esimerkiksi luentojen ja koulutusten pitoon.

  Tiera auditorio

 • Teho ja Voima kokoustilat

  Kokoustilat Teho ja Voima sijaitsevat päärakennuksemme kolmannessa kerroksessa vierekkäisissä tiloissa. Tilat soveltuvat 32 hengen käyttöön. Tilat ovat avaria, ja pöytäkalusteet on mahdollista siirtää asiakkaan haluamaan järjestykseen. Tilat on varustettu nykyaikaisilla audio- ja videojärjestelmillä. Tilat sopivat loistavasti kokouskäyttöön, koulutustilaksi tai vaikkapa työpajatilaksi.

  Teho ja Voima kokoustilat

Kysy lisää


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222