Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

KEILAHALLI

Keilailun ystävät pääsevät nauttimaan lajista Rovaniemellä Santasportin tiloissa! 12 rataa ja automaattinen pistelaskujärjestelmä takaavat rennon pelikokemuksen koko porukalle. Perjantaisin ja lauantaisin fiilistä kohottaa hohtokeilaus, kun valot vaihtuvat neonvärien hohteeseen, ja pelejä rytmittää taustalla soiva musiikki. Hohtokeilaus klo 18.00 alkaen.

Keilailu sopii mainiosti koko perheelle. Keilailu on mukavaa yhdessäoloa ja sopii mainiosti myös pienemmille lapsille. Lapsille suunnatut automaattiset ränniesteet auttavat pitämään keilapallon keilaradalla koko heiton ajan, näin keilapallo osuus aina keiloihin. Ränniesteet ovat saatavissa pelaajakohtaisesti kaikilla keilaradoilla. Valikoimassamme on useita kevyitä keilapalloja lapsille, pienimmät keilakenkämme ovat kokoa 28.

Keilahallin yhteydessä oleva Buusti Lounge & Deli tarjoilee salaattien ja hampurilaisten lisäksi pientä purtavaa ja herkkuja. Buustissa on myös A-oikeudet.

 

Aukioloajat ja hinnat:

Kun varaat keilaradan suoraan nettivarausj√§rjestelm√§n kautta, saat ratatunnin alennettuun hintaan! Varausj√§rjestelm√§n kautta norm. ratatunti 20 ‚ā¨ ja hohtokeilaus vain 26 ‚ā¨!

Aukioloajat
Hinnasto

 

Keilaradan varaaminen

Varaa keilarata tästä

Varaus on voimassa, kun se on maksettu. Radan voit varata helposti myös puhelimitse numerosta 020 798 4207.

Muista my√∂s keilauslahjakortti 5krt/70‚ā¨ (ei sis√§ll√§ kenki√§, hohtokeilausta), lahjakortit voit ostaa helposti keilahallilta.
 

 

Keilailu osana Santasport-palveluita

CMS-klubin jäsenenä pääset keilaamaan ilman lisäveloitusta. Klubilaisten käyttöön on varattu kerrallaan kaksi rataa viitenä päivänä viikossa. Tarkista aikataulut täältä.

Keilailu on leppoisa ohjelmanumero myös kaveriporukan tai yrityksen illanviettoon. Voit varata käyttöösi lisäksi saunakabinetin, jonka tiloissa on mukava rentoutua hyvässä seurassa keilailun päätteeksi. Tarjoilut järjestyvät kätevästi ravintolapalveluidemme kautta.

Lue lisää ryhmäpalveluista

Kilpailujen tulokset: Rovaniemen Keilailuliitto