Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

 

Seikkailupuisto Huima toivottaa tervetulleeksi kaikki seikkailijat Ounasvaaran luonnon keskelle! Huimasta löytyy myös minigolfrata ja vuokralle fatbikeja sekä frisbeegolf-settejä.

Huima on koko perheen seikkailupuisto Rovaniemellä, Ounasvaaralla. Seikkailupuisto soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin ja se pitää sisällään 9 eri rataa. Huima on tarkoitettu kaikille seikkailullisista elämyksistä innostuneille ja siinä yhdistyvät kiipeily puiden lomassa, luonnosta nauttiminen sekä haasteiden voittamisen tuoma ilo ja innostus. Puiston puihin on rakennettu ekologisin menetelmin eritasoisia ratoja yhdestä metristä jopa seitsemän metrin korkeuteen. Puiden väleihin on kiinnitetty köysiä, puomeja, siltoja ja verkkoja, joiden avulla kiivetään ja tasapainoillaan eri vaikeusasteisilla radoilla. Jokaisella radalla on useita mielenkiintoisia tehtäväpisteitä. Haastetta löytyy siis vaativallekin seikkailijalle.

Minimipituudet radoille:

Min. 140 cm seikkailijoille radat 3-9

Min. 125 cm seikkailijoille radat 3-7

Min. 110 cm - alle 125 cm seikkailijoille radat 2-3

Alle 14-vuotiaat voivat seikkailla vain huoltajan ollessa mukana ja alle 18-vuotiailla pitää olla mukanaan huoltajan allekirjoittamana pelisääntölomake.

 

KAUSI 2019

 

AUKIOLOAJAT

Kesäkausi 1.6.-4.8. to-su klo 12-18
Syyskausi 10.8.-29.9. la-su klo 12-18

* Huima on suljettu juhannuksena, pe ja la 21.-22.6.

Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia.

Seikkailupuisto on myös erikseen auki varatuille ryhmille toukokuusta lokakuun loppuun. Lisätietoja löydät skrollaamalla sivua alemmas, ja myös myyntipalvelumme auttaa mielellään: 020 798 4222 / sales(at)santasport.fi

 

HINNASTO

Seikkailijan pituus Hinta
140 cm → 26 €
125 - 140 cm 22 €
110 - 125 cm 14 €
 
Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 22 €
 

 

Huiman lippu sisältää alkuopastuksen sekä tarvittavat varusteet (kypärä + turvavaljas).

Seikkailulipun ostaneille Santasportin muista päiväpalveluista (mm. keilaus, kylpylä) -20% alennus. Alennus lasketaan halvimmasta hinnasta. Koskee vain saman päivän aikana ostettuja lippuja.

Huimassa on myynnissä myös mm. limsaa, mehua, vettä, pientä purtavaa sekä makkaraa.
 
 

Huimasta voit myös vuokrata erilaisia sporttisia välineitä ja aktiviteetteja

  Hinta
Fatbike

30€ / 3h | 50 € / 1pv | 30 € seuraava päivä

Minigolf-kierros 8€ aikuinen | 5€ lapsi | 22€ perhelippu
Frisbeegolf 10€ + pantti (sis. kiekkoja, ratakartan)

 

RYHMÄT JA TAPAHTUMAT

Olisiko teitä tulossa isompi ryhmä seikkailemaan? Haluaisitteko järjestää esimerkiksi työpaikan virkistyspäivän tai koulun luokkaretken?

Järjestämme yli 10 henkilön ryhmille omia seikkailuhetkiä normaalien aukioloaikojemme ulkopuolelta. Ottakaa yhteyttä myyntipalveluumme ja kysykää tarjousta! Suunnitellaan yhdessä sopivaan ajankohtaan paketti, johon sisältyy esimerkiksi ohjausta ja mahdollista ruoka-/juomatarjoilua.

Myyntipalvelu

sales@santasport.fi

puh. 020 798 4222

 

SYNTTÄRIT HUIMASSA!

Tule viettämään unohtumatonta syntymäpäivää Seikkailupuisto Huimaan! Huiman synttäreillä tasapainoitellaan ja seikkaillaan meidän radat läpi yhdessä ohjaajan valvoessa ja opastaessa. Synttäreiden ajan käytössänne on Seikkailupuiston vieressä oleva Havukka-kota!

Huomioi ratojen pituusrajoitukset! Radat 3-9 soveltuvat yli 140cm seikkailijoille, radat 3-7 yli 125cm seikkailijoille ja radat 2-3 perheen pienimmille 110cm-125cm seikkailijoille.

Radoilla seikkaillessa saattaa jano ja nälkä yllättää, joten tarjoamme lisäpalveluna pienen välipalapaketin! Tähän kuuluu vapaavalintainen jäätelö meidän jäätelöaltaasta, mehu sekä hot-dog tarvikkeet (1kpl/hlö), joista voi itse kasata porukalla omat hodarit! Tämä välipalapaketti kustantaa 7€/hlö.

Hinta: 170€ Max. 16 hlöä.

vapaavalintainen välipalapaketti extrana: 7€/hlö

Kesto: n. 3h

 

Synttäripaketti on saatavilla Huiman aukioloaikoina, 1.6 alkaen.
 
Synttäripaketteja suunnitellaan yhdessä myyntipalvelumme kanssa:

Myyntipalvelu

sales@santasport.fi

puh. 020 798 4222

 

TURVALLLISUUS JA SÄÄNNÖT

Lue seikkailupuisto Huiman turvallisuuteen liittyvistä asioista sekä tutustu puiston pelisääntöihin. Seikkailupuiston pelisäännöt voit tulostaa ja tuoda mukanasi valmiiksi täytettynä. Näin säästät aikaa ja pääset radalle joutuisasti.

Huomioithan, että tupakointi valjaat päällä on kiellettyä.

Turvallisuus ja rajoitukset

Huiman pelisäännöt (voit tulostaa ja tuoda tämän mukanasi valmiiksi täytettynä)

 

SEIKKAILIJAN VARUSTEET

Suosittelemme ulkoliikuntaan soveltuvia vaatteita ja matalapohjaisia jalkineita. Myös käsineet on hyvä olla mukana, mutta ne voi ostaa myös seikkailupuistosta. Kellot, sormukset, puhelimit ja muut ylimääräiset esineet kannattaa jättää säilytykseen ennen valjaisiin pukeutumista ja radalle menoa.

Lisätietoja:
puh. 020 798 4266

Löydät meidät myös Instagrammista