Valmennukset

Henkilökohtainen valmennus auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi

Saavuta tavoitteesi henkilökohtaisen valmentajan avulla

Personal Trainer Rovaniemi

Personal Trainer on kuntoilun sekä terveellisten elämäntapojen rautainen ammattilainen, joka toimii henkilökohtaisena valmentajanasi. Hän suunnittelee sinulle tavoitteidesi pohjalta kunto-ohjelman, opastaa liikkeiden oikeaoppisessa suorittamisessa, neuvoo ravintoasioissa sekä kannustaa sinua silloin, kun tsemppiä eniten tarvitset. Tarjoamme Personal Training -palveluita sekä yksilövalmennuksena että ryhmissä. Personal trainer ryhmät ja yksilövalmennukset pidetään Rovaniemellä.

Tutustu valmentajiin

Paketit & valmennukset

Personal Training

Jokaiselle tie hyvinvointiin on erilainen, joten olemme luoneet pakettimme sen mukaan – henkilökohtainen Personal Trainerisi suunnittelee ja määrittelee paketin sisällön täysin SINUN tavoitteidesi mukaan. Voit treenata joko yksin tai ystävän kanssa, tai ilmoittautua suosittuun Personal Training -ryhmään.

Ravintovalmennus

Tarjoamme yksilöllistä ravintovalmennusta ravintovalmentajan ohjauksessa treenien tueksi ja terveellisen elämäntavan saavuttamiseksi. Olemme koonneet valmiita ravintovalmennus-paketteja tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Firstbeat hyvinvointivalmennus

Firstbeat hyvinvointivalmennuksen avulla onnistut parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua ja liikuntaa. Valmennuksen avulla opit ymmärtämään levon, rasituksen ja stressin vaikutuksia arkeen.

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa personal trainer pakettia? Rakennetaan sinulle yhdessä sopiva kokonaisuus.

Voit myös jättää viestin asiakasneuvoja@santasport.fi tai soittaa puh. 020 798 4268
SANTASPORT LIIKUNTAKLUBI

Liity jäseneksi jo tänään

Santasport liikuntaklubi tarjoaa Rovaniemen monipuolisimmat liikuntapalvelut. Liikuntaklubin jäsenenä pääset treenaamaan kuntosalilla, hikoilemaan tai palautumaan ryhmäliikuntatunneilla, nauttimaan kylpylän palveluista tai vaikkapa keilaamaan.  Lapsiparkkimme tarjoaa liikunnallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa kun olet itse liikkumassa.