Valmentajat

Liikuntaklubin ammattitaitoiset valmentajat palveluksessasi

Huipputiimi tukenasi

Ammattitaitoiset valmentajat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi

Valmentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka antavat eväät turvalliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun. Tiimimme hyvä yhteishenki huokuu koko liikuntaklubin iloisessa ja lämpimässä ilmapiirissä!

Anniina Hyvönen

Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer, Äitiysliikuntavalmentaja

Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja ollut itsekin aktiivinen liikunnan harrastaja jo lapsuudesta asti. Fysioterapeutin koulutuksen käyneenä vahvuutenani Personal Trainerin työssä on koko kehon toimivuuden ja oikeiden suoritustekniikoiden huomiointi. Oli tavoitteenasi painonpudotus, kehonmuokkaus tai tuki-ja liikuntaelimistön vahvistaminen, autan sinua löytämään avaimet hyvään oloon ja liikunnalliseen elämäntapaan!

Eliisa Harju

Liikuntaneuvoja, Personal Trainer, Seikkailuohjaaja

Olen aito ja alkuperäinen Lapin tyttö Rovaniemeltä. Luontoliikunta on yksi intohimoistani ja se viekin minua Lapin tuntureilta aina Norjan vuorille saakka. Kesäisin allani on vaelluskengät tai maastopyörä, talvisin sukset. Santasportilla toimin Personal Trainerina sekä vastaan Ryhti-valmennuksesta. Ohjaajana olen rauhallinen, lempeä ja kannustava.

Reeta-Mari Loukusa

Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer, Pilatesohjaaja, SPNL Painonnostovalmentaja & Ammattivalmentaja (VAT)

Kilpailen Crossfitissa ja painonnostossa, lisäksi vietän vapaa-aikaa Hilma-collieni kanssa. Valmennuskokemusta minulla on kilpailevista yleisurheilijoista sohvaperunoihin. Hyödynnän valmentamisessa Fysioterapia-ja Pilatesosaamistani tuki-ja liikuntaelinongelmat huomioden. Jos taas kaipaat toiminnallisempaa haastetta treeneihisi, laitahan viestiä niin aletaan hommiin!

Tapani Suopajärvi

Liikuntaneuvoja, Personal Trainer, CrossFit -valmentaja, Painonnosto-ohjaaja

Liikuntataustana minulla on hiihdosta perinteiseen saliharjoitteluun ja nykyään lähes kokonaan harjoitteluni on toiminnallista eli Crossfit-treeniä, jossa myöskin kisaan toisinaan. Valmentajana haluan, että asiakas saa onnistumisen tunteen ohjauksessani/tunneillani ja tarvittaessa ”piiskaan” häntä saavuttamaan sen.

Maaret Pitkänen (äitiyslomalla)

Fysioterapeutti AMK, Liikuntaneuvoja, Äitiysliikuntavalmentaja

Olen liikuttanut rovaniemeläisiä 15 vuoden ajan erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja monenlaista liikuntaa ohjaten. Santasportilla olen ollut liikunnanohjaajana syksystä 2012 ja tammikuussa 2020 reilun kolmen vuoden äitiysvapaiden jälkeen, aloitin liikuntaklubin-tiimissä ryhmäliikuntavastaavana. Parhaimpia puolia työssäni on kun asiakkaat löytävät itselleen mieluisia tapoja treenata ja saavat hyvää oloa ja jaksamista liikunnasta. Käyn tällä hetkellä Äitiysliikunta Akatemian koulutuksia, jotta voimme klubillamme palvella jatkossa odottavia ja pienten lasten äitejä entistä monipuolisemmin. Otathan yhteyttä jos sinulle tulee jotain kysyttävää tai palautetta ryhmäliikuntaan tai äitiysliikuntaan liittyen.

Lilli Peltonen

Liikunnanohjaaja, Personal Trainer

Olen etelästä pohjoiseen kotiutunut liikunnanohjaaja. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja aviomies. Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa seikkaillen sekä matkustella lähelle ja kauas.  Ohjaajana olen lempeä piiskuri, joka kannustaa jokaisen itselle sopivaan treenisuoritukseen.

Johanna Alppi

Liikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja

Taru Päiviö

Liikuntaneuvoja, Personal Trainer, Seikkailuohjaaja

Ohjaan sekä yksilöitä että työhyvinvointiryhmiä kohti terveellisempiä elämätapoja ja parempaa oloa. Mielestäni tärkeintä on löytää juuri sinulle sopiva ja motivoiva tapa liikkua niin että keho vahvistuu ja pääkoppa kiittää. Palkitsevinta työssäni on kun asiakas löytää sisäisen motivaation oman hyvinvoinnin tavoitteluun, milloin myös konkreettisia tuloksia alkaa tulla. Ohjaajana olen jämäkkä ja tarkka tietyissä asioissa, mutta tekemisen tulee ehdottomasti olla myös hauskaa ja mielekästä!

SANTASPORT LIIKUNTAKLUBI

Liity jäseneksi jo tänään

Santasport liikuntaklubi tarjoaa Rovaniemen monipuolisimmat liikuntapalvelut. Liikuntaklubin jäsenenä pääset treenaamaan kuntosalilla, hikoilemaan tai palautumaan ryhmäliikuntatunneilla, nauttimaan kylpylän palveluista tai vaikkapa keilaamaan.  Lapsiparkkimme tarjoaa liikunnallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa kun olet itse liikkumassa.