Palvelut

Liikuntaklubin jäsenenä pääset treenaamaan kuntosalilla, hikoilemaan tai palautumaan ryhmäliikuntatunneilla, nauttimaan kylpylän palveluista, hyödyntämään lapsiparkkia tai vaikkapa keilaamaan.

Liikuntakeskus Rovaniemi

Santasport liikuntaklubi tarjoaa Rovaniemen monipuolisimmat liikuntapalvelut. Asiakkaanamme pääset treenaamaan täysin uudistetulla kuntosalilla, hikoilemaan tai palautumaan ryhmäliikuntatunneilla, nauttimaan kylpylän palveluista tai vaikkapa keilaamaan. Lapsiparkkimme tarjoaa ohjattua ja liikunnallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa kun olet itse liikkumassa. Pääset käyttämään palveluitamme liittymällä liikuntaklubin jäseneksi, tutustumaan pääset milloin tahansa ilmaisella tutustumispassilla. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme liikkumaan!

Palvelut jäsenille


Kuntosali

Saliltamme löydät toiminnallisen harjoittelun tilat, yli 40 laitteen valikoiman kuntosaliharjoitteluun, laajan valikoiman aerobisia laitteita sekä monipuoliset kehonhuollon mahdollisuudet. Jäsenyyteen sisältyy maksuton valmentajan tapaaminen, jossa varmistetaan, että harjoittelu alkaa turvallisesti ja tehokkaasti.

Tutustu kuntosaliin

Ryhmäliikunta

Löydä liikkumisen ilo ryhmäliikunnasta! Laajasta tarjonnastamme löydät kaikentasoisille liikkujille sopivia, laadukkaita ja innostavia ryhmäliikuntatunteja, joiden joukosta löydät takuulla myös omat suosikkisi.

Tutustu ryhmäliikuntaan

Kylpylä ja keilaus

Kylpylä tarjoaa puitteet kilpauimareille, vesiliikuntatunneille sekä vapaa-ajan polskijoille. Jäsenet pääsevät lisäksi keilaamaan ilman lisäveloitusta päivittäin klubilaisten omilla keilavuoroilla.

Tutustu kylpylään

Tutustu keilahalliin

Liikunnallinen lapsiparkki ja pikkuparkki

Lapsiparkki takaa hauskaa, liikunnallista ja turvallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa, kun käyt itse liikkumassa. Lapsiparkki on 3-10 vuotiaille ja pikkuparkki 1-3 vuotiaille lapsille, enintään 1,5h kerrallaan.

Lue lisää

Muut palvelut


Personal training -valmennukset

Ammattitaitoiset valmentajamme suunnittelevat sinulle yksilöllisen kunto-ohjelman, neuvoo ravintoasioissa ja kannustaa tsemppaamaan silloin, kun sitä eniten kaipaat. Jäsenyyteen sisältyy yksi henkilökohtainen maksuton valmentajan tapaaminen. Sen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden hankkia lisävalmennusta, jotta voimme tukea sinua matkallasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia vieläkin vahvemmin.

Lue lisää valmennuspalveluista

Pilates

Pilatesta voit harrastaa Santasportin pilatesstudiolla. Pilateksen lisäksi studiolta löytyy myös muita tehokkaita kehonhallinta- ja huoltotunteja, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikentasoisille liikkujille.

Tutustu pilatekseen

Äitiysliikunta

Jos kaipaat yksilöllisempää ohjausta raskausajan liikuntaan tai kaipaat vinkkejä paluuseen salitreenien pariin synnytyksen jälkeen, yksilövalmennusta tarjoavat koulutetut äitiysliikuntavalmentajamme Maaret Pitkänen ja Anniina Hyvönen. Tarjoamme myös muita äitiysliikuntapalveluita, kuten mahdollisuuden tuoda vauva kuntosalille arkisin klo 6-16 välisenä aikana, ohjattua äiti&vauva -treeniä sekä lapsiparkin treenien ajaksi itsenäisesti liikkuville lapsille.

Tutustu äitiysliikuntaan

Valitse Santasport liikuntaklubi

Monipuoliset liikuntapalvelut

Liikuntaklubin jäsenenä pääset treenaamaan kuntosalilla, hikoilemaan tai palautumaan ryhmäliikuntatunneilla, nauttimaan kylpylän palveluista tai vaikkapa keilaamaan. Käytössäsi on myös lapsiparkki, joka tarjoaa ohjattua ja liikunnallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa kun olet itse liikkumassa.

Nykyaikainen kuntosali

Täysin remontoitu ja uudistettu kuntosali tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun toiminnallisesta treenistä rauhalliseen kehonhuoltoon.

Monipuolista ryhmäliikuntaa

Harrasta liikuntaa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Santasport liikuntaklubi tarjoaa kattavan valikoiman tehokkaita ja innostavia ryhmäliikuntatunteja sekä sisällä että ulkona.

Enemmän jäsenyydellä

Liikuntaklubin jäsenenä pääset nauttimaan liikunnallisesta elämäntavasta. Voit valita sinulle sopivimman jäsenyyden useammasta eri vaihtoehdosta.
SANTASPORT LIIKUNTAKLUBI

Liity jäseneksi jo tänään

Santasport liikuntaklubi tarjoaa Rovaniemen monipuolisimmat liikuntapalvelut. Liikuntaklubin jäsenenä pääset treenaamaan kuntosalilla, hikoilemaan tai palautumaan ryhmäliikuntatunneilla, nauttimaan kylpylän palveluista tai vaikkapa keilaamaan.  Lapsiparkkimme tarjoaa liikunnallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa kun olet itse liikkumassa.