Suunnistus

Sportisti parempi leirikohde

Santasport tarjoaa loistavat harjoittelu- ja leiriolosuhteet suunnistuksen sekä hiihtosuunnistuksen ystäville. Sijaitsemme Rovaniemellä, keskellä hulppeita suunnistus- ja ulkoilumaastoja, joiden lisäksi pystymme tarjoamaan kattavat urheilijan tukipalvelut onnistuneen lajileirin takaamiseksi.

Sportisti parempi rasti

Santasport on suunnistamisen arvoinen kohde, sillä puitteemme tarjoavat Suomen parhaat olosuhteet aina junioreista huipputasolle asti. Olemme Suomen Suunnistusliiton virallinen yhteistyökumppani, mikä tarkoittaa sitä, että myös suomalaiset suunnistus- ja hiihtosuunnistusmaajoukkueet ovat tuttu näky opistollamme.

Ounasvaaran kattavat maastot tarjoavat haastetta kokeneimmillekin suunnistajille ja valmennuksen tukipalvelujen avulla hyödyt leiristä täysin rinnoin.

 • Olosuhteet

  Lajiharjoittelu

  Suunnistuksen lajiharjoittelua voidaan toteuttaa Ounasvaaran rinteisissä metsissä, joista löytyy kesäaikaan valmiita kiintorasteja. Kiintorastit on merkitty maastoon puisilla tolpilla, joiden päät on maalattu punaisiksi.

  Samat maastot toimivat talvisaikaan hiihtosuunnistajien harjoitusalustana.

  Kysy lisää lajiharjoittelumahdollisuuksista lajivastaavalta.

  Oheisharjoittelu

  Santasportilta löydät kaiken tarvitsemasi suunnistajien oheisharjoittelun toteuttamiseen. Harjoitustiloja on käytössä sekä sisätiloissa että ulkona pihapiirissämme.

  Oheisharjoittelumahdollisuudet:

  • Urheiluhalli (juoksurata 200m)
  • Kuntosali (täysin varusteltu)
  • Voimapaja (20 nostopaikkaa + painonnostosetit)
  • Voimistelupääty
  • Tatami
  • Kylpylä
  • Ulkotekonurmikenttä ja -kuntosali
 • Valmennus- ja testauspalvelut

  Valmennuspalvelut

  Valmennuspalveluistamme löydät myös lajien ominaispiirteet tuntevat asiantuntijat esimerkiksi ravintovalmennukseen ja psyykkiseen valmennukseen.

  Valmennuspalveluistamme löydät suunnistuslajien ominaispiirteet tuntevat asiantuntijat käyttöösi esimerkiksi ravintovalmennukseen ja psyykkiseen valmennukseen. Valmennus- ja asiantuntijapalveluita on tarjolla myös taito- ja ominaisuusvalmennukseen sekä voimavalmennukseen.

  Testauspalvelut

  Santasportilla on mahdollisuus suorittaa monipuolisesti suunnistajien fyysisten ominaisuuksien testauksia kattavien testausvälineiden sekä testaamiseen erikoistuneiden henkilöiden avulla.

  Tutustu testauspalveluihimme tarkemmin täältä.

  TESTAUSPALVELUT

 • Kumppanuudet

  Teemme tiivistä yhteistyötä seuraavien kumppaniemme kanssa:

Lisätiedot


Janne Hyyppä

Hiihtolajien lajivastaava

etunimi.sukunimi@santasport.fi

Puh. 040 710 6357