Keilahalli

Keilaajan ykkösvalinta Lapissa

Kaksitoista rataa ja automaattinen pistelaskujärjestelmä takaavat rennon pelikokemuksen keilauksen ystäville. Ränniesteiden avulla myös perheen pienimmät pääsevät nauttimaan lajista.

Keilausta niin seuroille, yrityksille kuin yksittäisille asiakkaillekin

Keilailu sopii mainiosti kaveriporukoiden tai yritysten illanvieton ohjelmanumeroksi, johon voit halutessasi tilata tarjoilut ja saunakabinetin. Myös perheiden kannattaa suunnata keilaradalle, sillä ränniesteet tuovat arvokkaita onnistumisen kokemuksia. Jotta kaiken kokoiset keilaajat pääsevät varmasti peliin mukaan, meiltä löytyy sekä kevyitä keilapalloja että keilakenkiä, joista pienimmät ovat kokoa 28.
Lisätietoja 020 798 4207.

CMS-klubin jäsenyys kannattaa

CMS-klubin jäsenenä pääset keilaamaan jäsenmaksun hinnalla. Klubilaisten käyttöön on varattu kerrallaan kaksi rataa viitenä päivänä viikossa.

Aukioloajat

ma-la
12.00 - 21.00
su
12.00 - 18.00

Hohtokeilausta pe-la päivinä klo 18.00 – 21.00

Varaa keilausvuorot edullisesti netissä

Varaamalla keilaradan netin kautta, saat ratatunnin alennettuun hintaan. Varausjärjestelmän kautta norm. ratatunti 20 € ja hohtokeilaus 27 €.

Varaukset puhelimitse

Keilahalli 020 798 4207

Buusti Lounge & Deli

Keilahallin yhteydessä oleva Buusti Lounge & Deli tarjoilee salaattien ja hampurilaisten lisäksi pientä purtavaa ja herkkuja. Buustissa on myös A-oikeudet.

Hohtokeilaus

Hohtokeilausta perjantaisin ja lauantaisin klo 18-21!