Taitoluistelun Juhannusleiri 15.-18.6.2024

Kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille

LeiritSantasportLapset 7-9vLapset 10-12vLapset 13-15vNuoret 16v->Taitoluistelu
Santasport yhteistyössä Rovaniemen Taitoluistelijoiden kanssa järjestää kilpailevien yksin-ja muodostelmaluistelijoiden Juhannusleirin 15.-18.6.2024 Santasport Lapin Urheiluopistolla. Valmentajina leirillä ovat Santasportin taitoluistelun lajivastaavat sekä vierailevana valmentajana Emmakaisa Tikkinen. Leirillä keskitytään yksilöllisten taitojen ja tekniikan kehittämiseen tasoryhmissä harjoitellen niin jäällä kuin oheisissa.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Perustiedot

Ajankohta

15 - 18.6.2024

Kesto

4 päivää

Kenelle sopii

Kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille

Sijainti

Lappi Areena

Ilmoittautuminen

6.3 - 25.5.2024

Hinta

alk. 269€
Taitoluistelun Juhannusleiri 15.-18.6.2024

Kuvaus

Taitoluistelun Juhannusleirillä pääset keskittymään yksilöllisten taitojen ja tekniikan kehittämiseen ammattitaitoisten ja innostavien valmentajien johdolla. Leirillä harjoitellaan päivittäin sekä jäällä että oheisissa iän ja taitotason mukaan jaetuissa ryhmissä. Leiri on tarkoitettu kaikille kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille.

 

Leirille osallistuvat luistelijat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan.

 

Leirin vierailevat valmentajat

Emmakaisa Tikkinen

Emmakaisalla luistelutaustaa on kertynyt elämänsä aikana eri puolilta maailmaa: Hän on alunperin lähtöisin Jyväskylästä, siirtyi junnuissa HTK:n Team Fintasticiin luistelemaan ja sieltä sitten tie kävi sennuihin Kanadaan Les Supremes Seniorin riveihin. Tällä hetkellä Emmakaisa asuu ja valmentaa pääsääntöisesti Rovaniemellä. 

Leirillä kaikki ryhmät pääsevät harjoittelemaan Emmakaisan kanssa kehonkäytön harjoituksia ja eläytymistä niin jäällä kuin oheisissa. Lisäksi jäällä luistelijat pääsevät paneutumaan Emmakaisan lemppariasiaan, perusluisteluun, monipuolisten ja innostavien harjoitteiden kautta.

 

Jenni Saarinen

Jennillä on takanaan pitkä luistelu-ura, jonka aikana hän edusti Suomea mm. EM- ja MM- kilpailuissa sekä Olympialaisissa. Hän on Suomen ja Pohjoismaiden mestari. Nykyään hän kuuluu Koovee Taitoluistelijoiden valmennustiimiin ja vastaa Tinttien, Minien ja Silmujen harjoittelusta. Jenni on koulutukseltaan jatkotason (2-tason) taitoluisteluvalmentaja sekä liikuntaneuvoja. 

Leirillä kaikki ryhmät pääsevät harjoittelemaan Jennin kanssa monipuolisesti tekniikkaa niin askeleiden, piruettien kuin hyppyjenkin osalta.

Ohjelma

Leiriohjelma sisältää:

  • pienet 2 jääharjoitusta/päivä, isot 2-3 jääharjoitusta/päivä 
  • 2 oheisharjoitusta/päivä
  • seikkailupuisto Huima, minigolf, kylpylä
  • ruokailut la lounaasta ti lounaaseen (majoittuville lisäksi aamu- ja iltapalat)

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Jaa sivu eteenpäin

Tutustu myös näihin