Jääkiekko

Sportisti parempi leirikohde

Santasport tarjoaa jääkiekkojoukkueille kansainvälisen tason harjoitusmahdollisuudet loistavissa olosuhteissa. Samasta pihapiiristä löydät kaikki, mitä tarvitset onnistuneen lajileirin järjestämiselle.

Kokenut leirinjärjestäjä palveluksessasi

Santasport on jääkiekon alueellinen valmennuskeskus, jossa yhdistyvät laadukas päivittäisvalmennus sekä vankka kokemus kotimaisten ja kansainvälisten jääkiekkoleirien järjestäjänä. Useita KHL-, Liiga- sekä maajoukkueita palvelleina pystymme takuulla toteuttamaan lajileirin tarpeidesi mukaan.

Olosuhteet jääkiekkoilulle ovat Santasportilla loistavat, sillä kaikki laji- ja oheisharjoittelupaikat sekä tukipalvelut löytyvät lähes saman katon alta!

 • Olosuhteet

  Lajiharjoittelu

  Jääkiekon lajiharjoittelu tapahtuu Santasportin päärakennuksen vieressä sijaitsevalla Lappi Areenalla. Hallit on varusteltu nykyaikaisilla valaistus- ja äänentoistotekniikoilla. Kisahalli on mahdollista muokata myös monipelialustaksi.

  Lappi Areenan harjoitustilat:

  • Kisahalli (katsomokapasiteetti 3500 + aitiot)
  • 2 harjoitushallia
  • Laukaisupaikka hallin pihalla

  Oheisharjoittelu

  Urheiluhalli takaa jääkiekkoilijoille laadukkaat oheisharjoittelumahdollisuudet. Hallista löytyy 200-metrinen juoksurata, loikka- ja hyppypaikat sekä täysin varusteltu kuntosali.

  Oheisharjoittelussa voidaan hyödyntää myös ulkoa löytyviä monitoimikaukaloita (2 kpl), tekonurmikenttää sekä kylpylää palauttavaan harjoitteluun.

 • Valmennus- ja testauspalvelut

  Valmennuspalvelut

  Jääkiekon valmennusosaaminen Santasportilla on kansallisen tason kärkipäätä. Kokeneet ammattivalmentajamme toimivat tiiviisti ja monipuolisesti sekä seura-, maajoukkue- että urheiluakatemiaympäristöissä.

  Santasportin ja alueen seurojen vuosia kestänyt yhteistyö on koulinut jokaisesta asiantuntijasta lajin ominaispiirteet tuntevia ammattilaisia, jotka pystyvät auttamaan leireileviä joukkueita kehittämään suorituskykyä paremmaksi. Olipa kyse taito-, voima-, ravinto- tai psyykkisestä valmennuksesta, Santasportilta löydät alan huippuasiantuntijat leireilevien joukkueiden avuksi.

  Testauspalvelut

  Santasportilla on mahdollisuus suorittaa monipuolisesti jääkiekkoilijoiden fyysisten ominaisuuksien testauksia, kuten nopeus- ja kestävyystestejä,  kattavien testausvälineiden sekä testaamiseen erikoistuneiden henkilöiden avulla.

  Tutustu testauspalveluihimme tarkemmin täältä.

  TESTAUSPALVELUT

 • Koulutustoiminta

  Santasportilla järjestetään yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa lajiliiton valmentajakoulutuksia (1-taso, NVK).

  Santasportilla on mahdollisuus opiskella myös valmentajan ammattitutkinto (VAT).

 • Päivittäisvalmennus

  Santasport järjestää jääkiekkoilijoiden päivittäisvalmennusta Lapin urheiluakatemiassa yläkouluikäisille sekä toisen asteen ja huippuvaiheen urheilijoille.

  Tavoitteet yläkoululeirityksessä

  Jääkiekon yläkoululeirityksessä keskitytään urheilijaksi kasvun ohella kiekkoilijoiden henkilökohtaisten laji- ja pelitaitojen kehittämiseen suurten toistomäärien sekä pelitilanneroolien kautta oppien.

  Leirien välisenä aikana teemme tiiviisti yhteistyötä pelaajien, vanhempien sekä henkilökohtaisten valmentajien kanssa.

  Tutustu yläkoululeiritykseen

  Tavoitteet huippuvaiheessa

  Toisen ja korkea-asteen opintojen aikana urheiluakatemian tarjoamassa päivittäisvalmennuksessa keskitytään pelaajan henkilökohtaisen yksilötaidon kehittämiseen. Valmennusta toteutetaan yhteistyössä miesten, naisten sekä nuorten edustusjoukkueiden kanssa, joissa korostuvat pelitaitojen opettaminen pelitilanneroolien kautta.

  Lue lisää urheiluakatemiasta

 • Kumppanuudet

  Teemme tiivistä yhteistyötä seuraavien kumppaniemme kanssa:

Lisätiedot


Heikki Kemppainen

Jääkiekon lajivastaava

etunimi.sukunimi@santasport.fi

Puh. 040 726 2070

Lisätiedot


Jari Lempinen

SJL / aluepäällikkö

etunimi.sukunimi@santasport.fi

Puh. 040 069 2785