Ampumahiihto

Ihanteelliset olosuhteet harjoittelulle

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuoliset harjoitusmahdollisuudet ampumahiihdon harjoitteluun. Ounasvaaran ladut alkavat suoraan pihapiiristä, Toramon ampumahiihtokeskukseen on vain vajaan 5 km:n matka, ja Santasportin tiloista löytyy kaikki, mitä lajin oheisharjoittelu vaatii. Lokakuun puolivälissä avataan Ounasvaaralla säilölumikasa ja tehdään ensilumenlatu kaudelle 2018. Tulevalla kaudella Ounasvaaran Ensilumenlatua tehdään yhteensä 9 km. Lisäksi Toramolle tehdään ampumahiihtäjille oma latu.

Tilat ja välineistö

  • Ounasvaaran ladut
  • Ensilumenlatu
  • Toramon ampumahiihtokeskus
  • Monipuoliset tilat oheisharjoitteluun

Lisätiedot


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Tulevat leirit

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Koulutustoiminta

Suomen urheiluopistoille on jaettu erikoisosaamis- ja vastuualueet, joista Lapin Urheiluopisto on erikoistunut liikunnan turvallisuuteen ja luontoliikuntaan. Koulutustehtävänämme on taitovalmennus sekä lumilajit.

Lajileirit

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää laadukkaita lajileirejä ympäri vuoden. Huippu-urheilijaksi tähtääville nuorille järjestettävistä yläkoululeirityksistä nuori saa väylän harjoitella tavoitteellisesti koulunkäynnin ohella. Mukana tähtileireillä on myös tunnettuja urheilijoita, joilta voi saada vinkkejä ja motivaatiota omaan harjoitteluun.

Ensilumenlatu

Lumen levitys laduille aloitetaan lokakuun puolessa välin. Koko ensilumenlatu pyritään saamaan lopulliseen mittansa lokakuun loppuun mennessä.