Painonnosto

Rauta nousee Rovaniemellä

Santasportilla on erinomaiset olosuhteet painonnostoharjoittelulle, leireille ja kilpailujen järjestämiselle. Vapaan painon harjoitussalista löytyy 20 nostopaikkaa painoineen, monipuoliset välineet tekniikka- ja painoharjoitteluun sekä perusvälineet oheisharjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Turvallista voimaharjoittelua, parempaa tekniikkaa

Suomessa ainutlaatuinen voimavalmennustila on järjestetty niin, että ohjaajalla on hyvä näköyhteys jokaiselle nostopaikalle, jolloin suurempienkin ryhmien yhtäaikainen harjoittelu on helppoa ja turvallista toteuttaa. Seiniltä löytyvät peilit, tekniikkakamerat sekä nostotekniikan analysointiohjelma auttavat tekniikkaharjoittelun tehostamisessa.

 

Nuorten painonnoston Euroopanmestaruuskilpailut 2021

Santasportilla järjestetään nuorten U-20 ja U23 painonnoston Euroopan mestaruuskilpailut, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Euroopan vahvimpia nuorimpia tyttöjä ja poikia! Mukana on paljon Rovaniemen omia urheilijoita.

KILPAILUN SIVUSTO

Lisätiedot


Heikki Keskitalo

Kehityspäällikkö

heikki.keskitalo@santasport.fi

Puh. 040 737 9059

Lajitiedot

Lajileirit

Santasportilla järjestät helposti monipuoliset leirit sekä suuretkin kilpailut. Leirit ja kilpailut on mahdollista toteuttaa yhteistyössä paikallisten painonnostoseurojen kanssa. Santasport Lapin Urheiluopistolla on yhteistyösopimus Suomen Painonnostoliiton kanssa koulutusten ja leiritysten järjestämisestä. Jos olet kiinnostunut leirin tai kilpailujen järjestämisestä tiloissamme, otathan yhteyttä lajivastaavaan tai myyntipalveluumme.