Painonnosto

Rauta nousee Rovaniemellä

Lapin Urheiluopistolla on erinomaiset olosuhteet painonnostoharjoittelulle, leireille ja kilpailujen järjestämiselle. Vapaan painon harjoitussalista löytyy 20 nostopaikkaa painoineen, monipuoliset välineet tekniikka- ja painoharjoitteluun sekä perusvälineet oheisharjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Turvallista voimaharjoittelua, parempaa tekniikkaa

Suomessa ainutlaatuinen voimavalmennustila on järjestetty niin, että ohjaajalla on hyvä näköyhteys jokaiselle nostopaikalle, jolloin suurempienkin ryhmien yhtäaikainen harjoittelu on helppoa ja turvallista toteuttaa. Seiniltä löytyvät peilit, tekniikkakamerat sekä nostotekniikan analysointiohjelma auttavat tekniikkaharjoittelun tehostamisessa.

Lisätiedot


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Tulevat leirit

Lajitiedot

Lajileirit

Santasportilla järjestät helposti monipuoliset leirit sekä suuretkin kilpailut. Leirit on mahdollista toteuttaa yhteistyössä paikallisen painonnostoseuran, Ounasvaaran Atleetti Klubin, nostajien kanssa. Teemme myös yhteistyötä Suomen Painonnostoliiton kanssa koulutusten ja leiritysten järjestämisessä. Jos olet kiinnostunut leirin tai kilpailujen järjestämisestä tiloissamme, otathan yhteyttä lajivastaavaan tai myyntipalveluumme.