5-6v kesän temppukurssi

KESÄ 2024

LiikuntaryhmätLeiritLajikoulutKurssit ja koulutuksetAsiantuntijapalvelutHyvinvointiSantasportLapset alle 7vVoimisteluMuut lajit
Santasportin Lasten liikuntaryhmät tarjoavat kesäkuun keskiviikoille kello 17.30-18.45 mukavaa ja monipuolista tekemistä perheen pienimmille. Tarjolla temppuryhmä 5-6 -vuotiaille. Motoriset taidot kehittyvät ryhmässä monipuolisesti ilon kautta ja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Oiva mahdollisuus myös uuden harrastuksen aloittamiselle!

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Mervi Kumpuniemi
mervi.kumpuniemi@santasport.fi Puh. 040 012 7516

Perustiedot

Ajankohta

5 - 26.6.2024

Kesto

22 päivää

Kenelle sopii

5-6v ( 2019-2018 syntyneet)

Ilmoittautuminen

18.3 - 2.6.2024

Hinta

60 €
5-6v kesän temppukurssi

Kuvaus

Santasportin lasten ja nuorten liikuntaryhmät tarjoavat mahdollisuuden matalan kynnyksen harrastamiselle. Lapsen motoriset perustaidot kehittyvät monipuolisesti ilon kautta ja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. 

Neljän kerran kesäkurssilla on hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan ja kokeilemaan temppyryhmiemme toimintaa.

Kesäkurssi pyörii kesäkuun neljänä keskiviikkona 5.6, 12.6, 19.6 ja 26.6 kello 17.30-18.45. Tervetuloa  mukaan iloiseen joukkoomme 😊

 

Ryhmä kokoontuu aina ennen ryhmän alkua urheiluhallin portilla. Sisään Santasportille kannattaa tulla Ounashallin puolelta ja kulkea pukuhuonekäytävää pitkin urheiluhallin puolelle. Varustuksena sisä- ja ulkoliikuntavarusteet sekä juomapullo mukaan.

Tarkempi info laitetaan vielä ilmoittautuneille sähköpostitse ennen ryhmän alkua,  ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa mukaan! :)

 

 

Ohjelma

Ryhmän kuvaus

Temppuryhmä 5-6v

Temppuryhmissä luodaan pohjaa lapsen liikunnallisten taitojen kehittymiselle. Ryhmiä on tarjolla 5-6- vuotiaille tytöille ja pojille. Temppuryhmissä harjoitellaan monipuolisesti eri perusliikuntataitoja. Leikin ohessa kehitetään omia taitoja ja tutustutaan eri voimistelutelineiden perusliikkeisiin. Harjoittelussa käytettäviä telineitä ovat mm. trampoliinit, tasapainoilu puomit, nojapuut, rekki, permanto ja hyppy.  Temppukoulu sopii kaikille lapsille, sekä tytöille että pojille, eikä vaadi aikaisempaa harrastustaustaa. Tästä on hyvä jatkaa myöhemmin kohti muita lajeja ja harrastuksia.

 

 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Mervi Kumpuniemi
mervi.kumpuniemi@santasport.fi Puh. 040 012 7516

Jaa sivu eteenpäin