CMS liikuntaklubi

Monipuolisesti ja nykyaikaisesti varustettu kuntosali

CMS on maamme johtava kuntoklubiketju. Suomessa klubeja on 46, pohjoismaissa yli sata ja maailmalla eri maissa useita satoja. CMS-ketju rantautui Suomeen vuonna 2000, ja on saavuttanut vankan jalansijan liikunnallisten ihmisten kohtauspaikkana. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme liikkumaan.

Monipuoliset vaihtoehdot monipuoliselle liikkujalle

CMS Santasportin vahvuus on kattavasti varusteltu kuntosali sekä korkean ammattitaidon omaavat ohjaajat, jotka antavat eväät turvalliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun. Ja ryhmäliikunnasta kiinnostuneet löytävät varmasti monipuolisesta valikoimastamme itselleen mieluisan vaihtoehdon.

CMS-jäsenyydet kannattaa

Kolme CMS-jäsenyyttä takaa erilaisille kuntoilijoille valinnan mahdollisuuksia. CMS-liikuntaklubi on kattava perusjäsenyys, kun taas CMS-nuorisoklubijäsenyys on tarkoitetu 15-17 vuotiaille nuorille ja CMS-päiväklubijäsenyys tarjoaa mahdollisuuden nauttia CMS:n palveluista edullisesti päiväsaikaan.

Aukioloajat

ma – su  6.00 – 23.00

Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi
Puh. 020 798 4202
info@santasport.fi

Lue lisää CMS:n omilta sivuilta

Hinnasto

CMS-asiakasneuvojavoja


Annina Oikarinen

Asiakasneuvoja CrossFit & CMS Santasport, liikunnanohjaaja

asiakasneuvoja@santasport.fi

Puh. 040 668 9918

Liity jäseneksi

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ryhmäliikunnan riemua

Ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille. Voit esimerkiksi tulla harrastamaan kanssamme vesijumppaa, löytää itsesi uudelleen joogan avulla tai iskeä hien pintaan kuntonyrkkeilyssä.

Personal trainer tukenasi

Kun kaipaat opastusta ja tsemppiä harjoitteluusi, personal trainerimme auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi. Henkilökohtaisen valmentajan kanssa sinun ei tarvitse rehkiä yksin, vaan harjoittelu tapahtuu tehokkaasti ja turvallisesti.